La de get. :SÇok iyi de kaçar merak etme sen.
La de get. :SÇok iyi de kaçar merak etme sen.
Bence şansları var yine. Hacı ben net konuşmuyorum bu konular hakkında. Kimsenin de konuşmaması en doğrusu bence.Sabo+Luffy Kaido'yu alır mı sence ?
Akainu bu ikisine kıyasla çok çok güçlü dersen anlarım ama yeni yetme demek OP gibi bir seri için pek uygun değil aslında. :/ Bu yeni yetme halleriyle zirveye çıkacaklar. Böyle olmasını hiç istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor.Akainu ikisininde içinden geçer, hemde hiç acımadan. İki yeni yetmeye yenilecekse üstteki arkadaşında dediği gibi vay bu karargahın haline..
Birader senin dediğin şeylerin hepsi 3-5 sene sonra olucaklar.Bizde biliyoz ilerde Luffy'nin alıcağını.Şuan için Luffy tek başına Saka'yı alır diyon resmen.Fanlığıda bu kadar abartma bence.Bence şansları var yine. Hacı ben net konuşmuyorum bu konular hakkında. Kimsenin de konuşmaması en doğrusu bence.
Güçlenmiştir çünkü Kuzan gibi kendi dengiyle biriyle savaştı.@Jason Voorhees
2 yıl öncesinde Amiral'di Akainu. Amiral'ken yenilmesiyle Filo Amirali iken yenilmesi arasında sadece itibar farkı var di mi? O sırada Akainu çok daha güçlenmemiştir herhalde.
O mit çıkalı çok oldu. Daha da önüne geçilmez.Arkadaşlar etmen eylemen Akaiunu diyoruz,dayanıklı diyoruz,meyvesi tek atıyor diyoruz fırsatını bulursa ki ne yapar eder o fırsatı yakalar ikisininde içinden geçer,acımaz.
Filo amirali>Amiral diye yeni bir mit çıkartmayın lütfen.