Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

  • Akainu

    Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

    Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

    Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 7 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    350
@Jason Voorhees

2 yıl öncesinde Amiral'di Akainu. Amiral'ken yenilmesiyle Filo Amirali iken yenilmesi arasında sadece itibar farkı var di mi? O sırada Akainu çok daha güçlenmemiştir herhalde.
 
Akainu ikisininde içinden geçer, hemde hiç acımadan. İki yeni yetmeye yenilecekse üstteki arkadaşında dediği gibi vay bu karargahın haline..
Akainu bu ikisine kıyasla çok çok güçlü dersen anlarım ama yeni yetme demek OP gibi bir seri için pek uygun değil aslında. :/ Bu yeni yetme halleriyle zirveye çıkacaklar. Böyle olmasını hiç istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor.
 

kör topal

Yahu yonkounun kapısına dayandıkta ne diye? Luffy dengi görülen adam dayak yemiş uslu çocuk gibi sessiz sessiz oturuyor yonkou karşısında. Bide bu adamın dengi sayılıcak 3 adam ve tayfalarına tek dalmasına rağmen. Filo amiralini alıcak seviyede felan değil daha Luffy. 40 dakka sonra ızgara olur o da G4 hızı sayesinde Akainu biraz hantal bir karakter kaçar durur Luffy. Sabo desen yakamaz hiyeraşik olarak alt seviyede ve hakiyle dalmaya kalksa hasar verir ama kendi elini de yakar. Akainu da tabi gel vur demez o vurucaksa ejder pençesi Akainu da vurur deler geçer. Daha Luffy teke tekte bir amirali alabilicek seviyede değil.
 

Roronoa Zoro

Bence şansları var yine. Hacı ben net konuşmuyorum bu konular hakkında. Kimsenin de konuşmaması en doğrusu bence.
Birader senin dediğin şeylerin hepsi 3-5 sene sonra olucaklar.Bizde biliyoz ilerde Luffy'nin alıcağını.Şuan için Luffy tek başına Saka'yı alır diyon resmen.Fanlığıda bu kadar abartma bence.
 
@Jason Voorhees

2 yıl öncesinde Amiral'di Akainu. Amiral'ken yenilmesiyle Filo Amirali iken yenilmesi arasında sadece itibar farkı var di mi? O sırada Akainu çok daha güçlenmemiştir herhalde.
Güçlenmiştir çünkü Kuzan gibi kendi dengiyle biriyle savaştı.

Hem Kuzan hemde Sakazuki 2 yıl öncesinden güçlüdür.Şu yaş muhabetine hiç girmesin kimse.
Bu adamlar 10 günlük savaşta öyle bir tecrübe kazanmıştır ki...

Ayrıca bu seride bu tür dövüşler sadece ana karaktere değil her karaktere güç sağlıyor.
2 yıl öncekinden güçlü bir Sakazuki göreceksiniz.

Ayrıca 2 yıl öncesi Sakazuki olsa da Luffy'nin hiç şansı olmaz.
 
ya isterlerse olaya hasırşapka korsanları ile law'da dahil olsun Filo amirali bu kadar kolay düşüyorsa denizciler kavramının ortadan kalkması lazım
 
Arkadaşlar etmen eylemen Akaiunu diyoruz,dayanıklı diyoruz,meyvesi tek atıyor diyoruz fırsatını bulursa ki ne yapar eder o fırsatı yakalar ikisininde içinden geçer,acımaz.

Filo amirali>Amiral diye yeni bir mit çıkartmayın lütfen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık