BAA ve PunkHazard'ta biz g4'ün varlığına dair bir şey görmedik bile. Ama bunları Luffy eğitim aldığı adada öğrenmiş. BAA'ya bakıyoruz Luffy'i güya kan kaybından öldürecekti. Peki bu adam Dof dövüşünde bu kadar kan kaybetmedi mi yani? Olay kurgu. Orda ki amacı Luffy'e Jinbei'nin kanını verdirmekti. Adamı ısırttı. Sonra da Ada boyutunda ki gemi ile uğraştırdı. Güya çok kan kaybettirdi. Dof olayında da aynı tas aynı hamam. Ben sınır olarak görmüyorum o süreyi. Hem yapacağı teknikler de bence sınır değil. KKG'dan daha güçlü teknikleri bile vardır.(Tabi bunlar benim görüşüm.)Emin olmamın sebebi G4'ün süre sınırını bilmemiz.Şu an kullanabildiği maksimum 1 saat olsun oda dinlenerek.(Dof'a karşı 40dk +10 dk dinlenerek kullanmasına rağmen düz 1 saat diyorum)
Sakazuki gibi bir tankı 1 saatte indirmesine imkan yok.Haliyle Luffy'nin bu dövüşü almasının ihtimali bile söz konusu değil şu an için.
G4 süz ise bir hiç karşısında.
Ama serinin iyice hızlanması. Yonkou'ların kapıya dayanması. Law'ın deyimiyle çarkların kırıldığını gördük. Diğer taraftan Luffy'nin Fuji'ye söylediği söz felan olsun. Ben iyice Luffy'nin o adada baya güçlenmiş olduğu düşüncesine varıyorum. O yüzden de herkes karşısında şansı vardır. Olmak zorunda çünkü.