Luffy'nin dövüşleri hariç detaylı bir dövüş göremedik uzun zamandır. Hiç umudum yok o konuda. :/Oda keşke şu tarz bir dövüş çizse. Hiç detaylı 2 vs 1 çizmedi sanırım? Çok hoş olurdu bu dövüşü okumak.
Luffy'nin dövüşleri hariç detaylı bir dövüş göremedik uzun zamandır. Hiç umudum yok o konuda. :/Oda keşke şu tarz bir dövüş çizse. Hiç detaylı 2 vs 1 çizmedi sanırım? Çok hoş olurdu bu dövüşü okumak.
Wano sonu Kaido'yu alır tek başına ama Akainu'yu alamaz. Akainu> Kaido.Wano sonu luffy tek başına alır akainu'yu.
E kaido> shanks de var. E shanks> akainu. Wtf?Wano sonu Kaido'yu alır tek başına ama Akainu'yu alamaz. Akainu> Kaido.
Luffy'e katakuri ayarı demeni geçtim, sabo'ya cracker ayarı demek ne?Sabo + Luffy , Akainuyu alabilseydi şuan Amiral diye birşey kalmazdı piyasada. Katakuri alırdı yanina crackerı her hafta amiral avına çıkarlardı. Böyle bir mantık yok.
Nasıl böyle dusunuyorsunuz anlamiyorum. Akaiunu dedigimiz adam yonkoulardan gucsuz biri ve gelecegi goren luffy bile Yc1 seviyesi iken artik b. Haki de de usta oldugu icun rahat amiral devirebilecektir. Bunun yanina en az yc1 eden bir sabo koyunca almamasi imkansiz gibi bir sey oluyor.Akaniu şu son durumda bile alır ikisini.Zorlanabilir ama ikisinide şiş kebap yapar.