Anlıyorum,benim söyleme sebebimi anlamışsındır zaten.Sen galiba bazı tartışmalar varken bu forumda değildin ? Üyelik tarihin 2015 gözüküyor, sanırım değildin. Anlatayım o halde, Akainu'nun çizik almadan o dövüşü kazandığını, ve 10 gün sürmesinin sebebinin de tamamen logia olmalarından kaynaklandığı gibi komik bir görüş ileri süren taraflı arkadaşlar vardı forumda, sonra gördük ki işin aslı öyle değilmiş, bizim dediğimiz gibi eğer o dövüş 10 gün sürdüyse Akainu dövüşün sonunda zar zor kıpırdayacak haldedir diyorduk, ve gördüğümüz üzere ağzı yüzü yamulmuş zaten.
Dövüşe geleceksem çizik falan eyvallah Aokiji anlık hasar olarak belki de en iyi meyvelerden birine sahip fakat kulak+yüzün yarısı Akainu'da karşı tarafta da kol ve bacak.
Bunların dışında bu ikilinin dövüşü sırasında bolca haki kullandıkları varsayımında bulunabilirim. Birbirlerine hasar verme durumu için ve öyle bir savaş olmuş ki senin de bildiğin üzere koskoca adamın iklimi değişmiş.
Bu tür beceri ve güce sahip adamların gücünü kabul etmemeyi üzücü buluyorum. Onun haricinde bu vs de fanlık dışında yorum yapacak olursam.
Büyük ihtimalle Vista ölür,jozu baya tanklasa da hatta hasar verse de ağır yaralanır.
Bu vsdeki kilit nokta Marco. Şimdi diyebilir misin Marco'yu amiral harici diğer büyük güçlerde tekleyebilir ? Yahu herifin meyvesi çok imba birşey sınırını da bilmiyoruz. O yüzden bu tür konular Marco vb ne idüğü belirsiz karakterler üzerinden güçleri Gorosei(Mangaka) tarafından gücü tescillenmiş adamlara çamur atma küçük düşürme olayıdır,girişimidir.
@gyjbsch son cümle senin için değil yanlış anlaşılma olmasın. Savunduğunu gördüm çünkü
Son düzenleme: