+1 pek ne dedigini bilmiyor gibi.Oden aptal olduğu için kaale almayacağız onun laflarını.Oden macerasına devam etse idi gelişirdi.
+1 pek ne dedigini bilmiyor gibi.Oden aptal olduğu için kaale almayacağız onun laflarını.Oden macerasına devam etse idi gelişirdi.
. Adamın sınırı zaten imparator seviyesi Kaido’ya üstünlük koyması bunu gösteriyor.Bunu anlayamadıysanız suç Oda’da değil yeterince gösterge sundu mangada.Kendisi sınırıma geldim demesine rağmen mi?
Oden'i bir tuttuğun kişilere bak. Oden'in elinde büyüdü le onlar. xdMarco ve Vistaya verdiği tepkinin aynısı.
Reylih tutan adamlar bunlar.Oden çöp.Oden'i bir tuttuğun kişilere bak. Oden'in elinde büyüdü le onlar. xd
Kas kütlesi olarak gelişmeyi kastedip sınırımdayım dediyse Oden'e gerizekalı diyelim. Zira Roger ve WB'nin kas kütlesi çarpışmıyordu hakiler çarpışıyordu. Adamın lafını da eğip bükmeye başladık. Ben Oden'den öyle bir şey duymasak gelişirdi derdim zaten. Herif kendine sınır biçmiş, buna da kulp bulmaya çalışacaz.Fiziksel/ kas olarak demiştir. Siz kendiniz demiyor musunuz her girilen zorlu mücadeleden sonra haki gelişiyor diye. Hiçbir emare/gösterge yokken 55 yaşındaki amirale çok daha güçlenmiştir diyorsunuz, 48 yaşındaki Katakuri'nin daha da güçlendiğine kesin gözüyle bakıyorsunuz habire Rayleigh'in lafını ortaya atarak. 40 yaşındaki Oden'in hakisi hic mi gelişmezdi? Adam bazı supernovalarla yaşıt yahu.
Kas kütlesi olarak gelişmez, haki ve tecrübeden akardı ki zaten en önemli 2 unsur bunlar