HahahahahaOden 30 küsür yaşında sınırıma ulaştım diyor ama Kaido asla o yaşlarda sınırına ulaşmış olamaz öyle birşey kabul edilemez değil mi ? Şaka gibisiniz yeminle.
Bu nedir ya az orantılı şiddet kullanın arkadaş
HahahahahaOden 30 küsür yaşında sınırıma ulaştım diyor ama Kaido asla o yaşlarda sınırına ulaşmış olamaz öyle birşey kabul edilemez değil mi ? Şaka gibisiniz yeminle.
Bence 3 gün süren savaş denklik demektir. ( veya çok az fark var) Ve yaşlı Ray amiral tutuyorsa, oden" de amiral indirebilir bence.Elbette ama konu o değil. Üstte dediğim gibi seride 3 gün berabere kalan denilen Rayli baya ezdi ankette Odeni. Konu o
Bu sayfanın üstünde attım. (gerçi sen beni takmıyon ama olsun)O sayfa nerde ?
Bu sayfada var üstte paylaşılmış sayfa 6.O sayfa nerde ?
Mangada bir bilgi varsa adamına göre muamele yapılması tartışırken çıldırtıyor beni artık. :/Hahahahaha
Bu nedir ya az orantılı şiddet kullanın arkadaş
100e 30 anketi aliyor ezerek Rayli seride denk olduklarına işaret varkene. Raylide seride berabere denmesine rağmen ağırlık hissediliyor da Akadan niye o ağırlık anlaşılmıyor diyorumBence 3 gün süren savaş denklik demektir. ( veya çok az fark var) Ve yaşlı Ray amiral tutuyorsa, oden" de amiral indirebilir bence.
Bencede denkler. Akainu>Ray? Bu adam WBile birlikte iki efsane diye boşa anılmış demek ki.100e 30 anketi aliyor ezerek Rayli seride denk olduklarına işaret varkene. Raylide seride berabere denmesine rağmen ağırlık hissediliyor da Akadan niye o ağırlık anlaşılmıyor diyorum
http://www.korsanfan.com/konu/silvers-rayleigh-vs-kozuki-oden.8097/
Akainu > Rayleightir bu arada
Ray = Oden? Bu adam WBile birlikte iki efsane diye boşa anılmış demek ki de olur bak.Bencede denkler. Akainu>Ray? Bu adam WBile birlikte iki efsane diye boşa anılmış demek ki.