O an için gelebileceği son noktaya gelmiştir.Kendisi sınırıma geldim demesine rağmen mi?
O an için gelebileceği son noktaya gelmiştir.Kendisi sınırıma geldim demesine rağmen mi?
Sınırıma geldim demesinin manası ne o zaman.O an için gelebileceği son noktaya gelmiştir.
Oden'e baksan benden başka kimse kaidou'yu durduramaz da diyor.Sınırıma geldim demesinin manası ne o zaman.
Adam kendisi hakkında sınırındayım demiş. Kendini bilmiyor mu diyelim adam için. Vallaha bir garip yorumlar.Oden'e baksan benden başka kimse kaidou'yu durduramaz da diyor.
55 yaşında amirallerin geliştiği seride, 41 yaşında oden'in gelişmemesi saçma bence. ( ki oden amiraller gibi normal insanın üstünde biri)Adam kendisi hakkında sınırındayım demiş. Kendini bilmiyor mu diyelim adam için. Vallaha bir garip yorumlar.
Yaşasaydı ne olurdu bilinmez. Don biçmeye bayılıyoruz.
Kendisi sınırındayım demese kesin gelişir ben de derdim. Adam kendine sınır bicmis. Bunu kaale almak lazım.55 yaşında amirallerin geliştiği seride, 41 yaşında oden'in gelişmemesi saçma bence. ( ki oden amiraller gibi normal insanın üstünde biri)
O an için sınırına geldiğini söylemek istemiştir, ben öyle anlıyorum. Oden yaş olarak 50-60 falan olsa tamam deriz ama o yaştaki bir adamın söylediğin şeyi kastedeceğini düşünmüyorum.Sınırıma geldim demesinin manası ne o zaman.