Ben sana kişiselleştirme dedikçe sen halen inatla kişiselleştiriyorsun, sen zannediyor musun ki ben bunu kişiselleştiremem? Ama bunu söyleyecek lafı ve cevabı olmayanlar yapar, o sebeple senin yaptığını ben yapmıyorum.Cevap verdim zaten. Manga sahneleri attım buraya. Bir tanesinde bile karakterin bilerek geri çekildiğini gösterecek ya da ima edecek bir şey yok. Sadece Ace'i deldiği pozisyondan biraz daha arkada magma patlamaları oldu diye karakter geri çekildi demişsin. Bense geriye vurulan başka darbelerle savrulmuş olabilir diyorum sana. Ayrıca geri vites Akainu'nun yapısına da uyan bir şey değil. Karakter gözüne Luffy'i öldürmeyi de koymuş. Bu karakter hangi sebeple geri çekilsin. WB buna iki tane görmüş olduğumuz en güçlü ataklarla saldırıyor. Düştüğü çukurda korkudan saklandı diyecek kadar garez tutmuş birisin dostum. Adam olduğu yerden erite erite anca o kadar zamanda çıkmış olduğu da çok barizken. Çünkü WB'nin adamları zemine eriterek yukarı çıkmış diyor. Sana göre alttan kenboshu haki ile WB öldü mü ölmedi mi diye gözlem kasıp öldükten sonra yukarı çıkan biri.
Neyse yukarı çıktıktan sonra da durmuyor saldırmaya devam ediyor. Karşısına Marco, Vista, Crocodile ile bir dolu müttefik çıkıyor. Ona rağmen durmak gibi ya da geri adım atmak gibi bir niyeti yok.
Daha da yazmam sen kafana koymuşsun çünkü fikrin değişmez.
Sadece uzaktan magma patlamaları gördük diye değil, aynı zamanda Akainu'nun Ace'in ve Jinbe'nin hemen yanında olduğunu görmemize rağmen, Marco gelince Akainu'nun kaybolması üzerine geri vites yapmıştır. Akainu Jinbe'yi infaz etmek üzere iken neden oradan durduk yere ve sebepsiz bir şekilde kaçsın, Marco'nun saldırısı sebebiyle tabii ki kaçıyor.
Senin attığın manga sayfalarını okudum ve cevap verdim, araya tümenler falan giriyor diyorsun birde, sanki o tümenler Akainu'ya bir adım geriye attırabildi, Curiel'in kendisi Akainu durmuyor dediği ve Jinbe'nin yanan kolunu tutup çaresizce Akainu karşısında beklediği bir ortam. Hepsi orada çaresiz, ne zaman Akainu duruyor ve geri vites yapıyor Marco geldiği zaman. Hepsi dahil, Vista'da dahil oradaydı, kimse Akainu'ya bir şey yapamıyor, herkes bekliyor ki Marco'nun Kairoseki kelepçesi açılsın ve o gelsin bizi kurtarsın diye. Sen bunu tümenlere yormuşsun sanki Marco değil de tümenler Jinbe'yi Akainu'dan kurtarmış gibi.
''adam olduğu yerden erite erite anca o kadar zamanda çıkmış'' dedin bir de. Sanki Akainu'nun bir yeri eritmesi koskoca bir manga bölümü sürecek, buna kaç kişi inanır bilemiyorum. Akainu tek yumruk ile Jozu'nun attığı devasa buz dağını parçalayabiliyor, ve bunu yapacak gücü var, yerin içinden çıkması 1 saniye, hatta yarım saniye bile sürmez ve sen gelmiş Akainu anca o kadar zamanda eritebildi de o sebepten geç dışarı çıkabildi diyorsun, sonra birde gelmiş senin garezin var ondan diyorsun. Tabii ondandır.
Karşısına kim çıkarsa çıksın, korsanlar sayı olarak gerideler, ve öbür bölüm denizcilerin yarısı, Kizaru olsun Aokiji olsun bunların hepsi WB korsanları ile uğraşıyor, Akainu'nun tek başına dövüştüğünü söylemek mantık dışıdır. Teach ile uğraşanlar Sengoku ve Garp olduğuna göre, diğer 3 Amiral WB korsanları ile uğraşıyordu, yani WB korsanlarının sayı olarak geride olduğu bir yerde Akainu'nun tek dövüştüğünü iddia etmek bana göre tutarsızdır, ve bunu kanıt olarak sunup Akainu'nun üstünlüğünü iddia etmek asılsız bir iddiadan başka bir şey değildir.