Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Kozuki Oden

Kim kazanır?

• Akainu

Kullanılan: 237 64.1%
  • Oden

Kullanılan: 121 32.7%
  • Berabere

Kullanılan: 12 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    370
Uçma falan diyorsun uçma falan yok, WB vurduktan sonra Akainu iptal oluyor evet bilinci yerinde ama hareket edemiyor bu yüzden düşüyor. Bayılmadı, bilinci yerindeydi diye övebilirsin bir şey diyemem ama gerisi fantazi eğer hareket edebilse oradan içeri girmeye pek meraklı olmazdı değil mi ?
WB son depremi vuruyor, Akainu o saldırı sonucu taşla beraber düşüyor. Yukarıdan aşağı efekti bile koymuş Oda. Akainu yere düşse sonra zemin parçalansa ve böyle yere girse dediğine hak verebilirim. Burada saldırı alan Akainu'nun tutunabileceği bir yer yok ki.

WB son depremi vuruyor, Akainu o saldırı sonucu taşla beraber düşüyor. Yukarıdan aşağı efekti bile koymuş Oda. Akainu yere düşse sonra zemin parçalansa ve böyle yere girse dediğine hak verebilirim. Burada saldırı alan Akainu'nun tutunabileceği bir yer yok ki.
Tamam nasıl biliyorsan öyle devam et :good: 20 saniye sonra da çıkıyor :oleyo2:

Evet şimdi yeniden okudum da hatırladığımdan da dayanıklıymış Akainu.

Bayılma yok,felç yok,kısa sürede hemen ayağa kalkıyor ve Jinbeye tek atıp Kumandanlara kafa tutuyor.Sayende Akainu'yu bir kez daha sevdim :D
Aşk yaşamanıza sevindim.Onun dışında bilmediğim şeyler atmıyorsun.Karasakalın girişi ve wb ölüşünden sonra ayağa kalkıyor.O sürede yirmi saniye değil. 20 dk bile değil bence :D Bilinç kaybı vs yaşadığını söylemedim sadece yeniliyor ve ayağa kalkması zaman alıyor işte.

Aşk yaşamanıza sevindim.Onun dışında bilmediğim şeyler atmıyorsun.Karasakalın girişi ve wb ölüşünden sonra ayağa kalkıyor.O sürede yirmi saniye değil. 20 dk bile değil bence :D Bilinç kaybı vs yaşadığını söylemedim sadece yeniliyor ve ayağa kalkması zaman alıyor işte.
e bi zahmet o deprem karargahı yıktı ve adayı ikiye ayırdı :D

Akainuyu gömüyoz falan ama bi konu da özellikle hakkını teslim etmek lazım, seriye gerçekten derinlik kazandırıyor, icraatleri ile.
Umarım Oda biraz daha üzerinde durup Akainu'yu öyle ana karaktere gıcıklık yaptırıp okuyucuları sinirlendirmek için kullandığı bir karakter yapmaz.Serideki en İdealist ve ciddi kişilerden biri kendisi.Boka atacağını zannetmem.Yoksa Kaido ve Mama gibi ciddiyetini kaybetmiş komedi karakterlerine kalacağız.Shanks bile öyle duruyor.Her zaman ciddi duran bir karakter o kadar az görüyoruz ama hepsi de kaliteli karakterler.Örnek: Akainu,Doffy,Dragon,Lucci,Mihawk,kısmen Jinbei.Oda bu kişileri ve karakterlerini korumazsa anime romantik komediye dönecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık