Tekmelediğini görmedik, kesme saldırısı yaptı. O gösterdiğim videoda kesme saldırısı yapmaya ve Akainu kaçmaya devam ediyor, izledim diyorsun demek ki izlememişsin.
Demek ki Akainu'nun kendi iradesi ile geri çekildiğini kabullenmemek için ''Marco tekme atmıştır'' diye bir şey hayal ediyorsun? O da güzelmiş, ben en baştan bahsettim, orada tekme atmıyor kesme yapıyor ve Akainu'nun canı yanıp kendi iradesi ile geri çekiliyor. Bunu bu kadar inkar ettiğine göre ve kabullenemediğine göre kim taraf kim değil buradan belli olsun diyorum, ben Oden kazanır bile demedim.
Sen ''tekme atmıştır'' diyecek kadar taraflı bir şekilde hayal kurunca sıkıntı yok, ama ben orada olağan bir şeyi, yani geri vitesi söyleyince sıkıntı var? Dediğim gibi sen savrulmak dersin ve ben geri vites derim, görüş farkı ama sen halen inatla bana cevap yazıyorsun.
Kimin alakasız örnekler verip, kimin zorladığı, kimin alakasız bir şekilde Teach'i karıştırdığı ortada. Sen madem tarafsız olduğunu düşünüyorsun, bu kadar tepki gösterip, gözle görülen şeyleri inkar etmemen gerek. Zorlanan hiçbir şey yok, Akainu saldırıyı alınca geri vites yaptı, bunu da görselleri ile de açıkladım.