Küsüratlı yaz bari reiste inandırıcı olsun ?Sanmıyorum Oden Fiziksel olarak daha güçlüdür. O vuruşta düşmesi falan Oda'nın olsun dediği şeyler, öyle olaylarda da çok takmıyor zaten.
Oden vs Akainu olsa Oden'in yenilme ihtimali %10 falan.
Küsüratlı yaz bari reiste inandırıcı olsun ?Sanmıyorum Oden Fiziksel olarak daha güçlüdür. O vuruşta düşmesi falan Oda'nın olsun dediği şeyler, öyle olaylarda da çok takmıyor zaten.
Oden vs Akainu olsa Oden'in yenilme ihtimali %10 falan.
%11 ?Küsüratlı yaz bari reiste inandırıcı olsun ?
Nereden biliyorsun ki bilmediğini? Oden hiç bir zaman taşan haki kullanmadı. Kaido'yu kestiğinde çıkan yıldırımlar WB ile çarpıştığında falan da vardı.Orada Oden, Kral hakinin kullanımını da bilmiyordu, daha sonra bu kullanımı da öğrenmiş. Yani oraya bakıp Oden o kadar güçlü demen doğru değil. Kral hakinin kullanımı nasıl bir güç veriyor görüyorsun.
İşine geldiği gibi yorumluyorsun sanki . Saldırıyı yediği gibi ağzından kan geliyor, inanılmazdı diyor. Roger ve Beyazsakalın çarpışmasını görünce nasıl şaşırmış bak. O ligin adamı değil. Daha sonra tek yediği kişi de 20 sence öncesinin Kaido'su. Şu anki yonkouların hiçbirine kafa tutamaz.Uçtu da ne oldu ? Gerisin geriye koşuyordu Roger'a doğru. Artı o savurma işi de kılıcın marifeti çıktı.
Oden'in orada düşmesi senaryonun gereği, orada anlatılmak istenen şey Oden'in tuzağa düşerek kaybettiği. Öncesinden savaşı kazanabileceği de Oden'in gücü düşmanlarının hayallerinin ötesindeydi denilerek de belli ediliyor.
Saldırılar arası fark olabilir . Misal bisontoyla kafasına geçirse kolay kolay kalkacağını sanmıyorum.İlkini arkadan yedi kafasına.
Kalıcı iz bıraktığı için, Roger, Shanks, Wb gibi çarların yanında gösterildiği için.Nereden biliyorsun ki bilmediğini? Oden hiç bir zaman taşan haki kullanmadı. Kaido'yu kestiğinde çıkan yıldırımlar WB ile çarpıştığında falan da vardı.
İyi de Kaido'ya karşı o temas etmeyen saldırıyı kullandığını nereden biliyorsun? Zoro gibi kullandı belki o da? Zoro da kullanırken taşan haki vs göstermedi.Kalıcı iz bıraktığı için, Roger, Shanks, Wb gibi çarların yanında gösterildiği için.
Eşek değil ya ne yaptınız siz orada niye temas etmedi silahlar demiştir xD
Adamı neredeyse tek yedi demeye getiriyorsunuz mangada olan hali buİşine geldiği gibi yorumluyorsun sanki . Saldırıyı yediği gibi ağzından kan geliyor, inanılmazdı diyor. Roger ve Beyazsakalın çarpışmasını görünce nasıl şaşırmış bak. O ligin adamı değil. Daha sonra tek yediği kişi de 20 sence öncesinin Kaido'su. Şu anki yonkouların hiçbirine kafa tutamaz.
Temas etmeyen haki kullanmasına gerek yok zaten, önemli olan kral hakiyi saldırılarında kullanabilmesi ister temas eden kullansın, ister etmeyen kullansın isterse başka bir kullanım yapsın o güç artışı ona etki eder. Olay Kral hakiyi üst seviye kullanmasında.İyi de Kaido'ya karşı o temas etmeyen saldırıyı kullandığını nereden biliyorsun? Zoro gibi kullandı belki o da? Zoro da kullanırken taşan haki vs göstermedi.
Sen temas etmedi diye şaşırmasını örnek verdin. Ben de o kullanımını bilmiyor olabilir diyorum. Oden sonradan Kaido karşısında kılıçlarından taşan haki kullansa haklısın diyeceğim de yok öyle bir şey.Adamı neredeyse tek yedi demeye getiriyorsunuz mangada olan hali bu
Hem buradan sonra gelişiyor, bu sadece yolculuğunun ilk yarısı.
Temas etmeyen haki kullanmasına gerek yok zaten, önemli olan kral hakiyi saldırılarında kullanabilmesi ister temas eden kullansın, ister etmeyen kullansın isterse başka bir kullanım yapsın o güç artışı ona etki eder. Olay Kral hakiyi üst seviye kullanmasında.