Bir caps var atsam adminler kızar diye atmıyorum. Siyah beyaz caps, böyle takım elbiseli falan.
Ben artık ikna oldum, artık sadece bıyığı gitmiş diyorum.
Yok bu kadar ağırına kalkışmam, bahsettiğim caps şu, sadece göstermek için atıyorum. Sakın yanlış anlayıp uyarı vermeyin.
Ben ikna olmuş sandım. Hala mı olmamış? Neyse ben ikna etmeye uğraşamam hiç.Manga çizimi gerçek değil, gerçek olan anime çizmidir diyor bu sayın üye. İkna etmeye çalıştık ama edemedik ne yazık ki...
O değil anketi de yanlış anlamışsın.Akainu hepsini pestil eder diyenleri anlamıyorum niye gidip birini bile yıkmadı o zaman bunca vakittir
İnsan hiç kendini banlar mı gardaş?Allahtan ben mod değilim. Saçmalığa tahammülüm 3 mesajı geçmiyor.
Doğru olanı savunuyoruz. Biri sövse de açıklarız. Biri yanlış yapıyorsa da açıklarız. Olması gereken budur. Yanlış mı bilseydin yani?Size biri sövse bu kadar savunmazdınız takdir ettim ben sizin kadar aşırı takip eden bir kimse değilim 450 500 bölüm arası gördüm one pieceyi sonra başladım takip etmeye genelde animesini izledim manga ile aynı olunca 2 sine de baktım ama genel olarak anime tercihim.Mangayi sadece olacakları önceden görmek için bakıyorum kimseye karşı aşırı bir fanliğim yok benimki zevk için izlemek
Kardeşim sana kimse bir şeyi savunmuyor gerçeği, olanı söylüyor.Size biri sövse bu kadar savunmazdınız takdir ettim ben sizin kadar aşırı takip eden bir kimse değilim 450 500 bölüm arası gördüm one pieceyi sonra başladım takip etmeye genelde animesini izledim manga ile aynı olunca 2 sine de baktım ama genel olarak anime tercihim.Mangayi sadece olacakları önceden görmek için bakıyorum kimseye karşı aşırı bir fanliğim yok benimki zevk için izlemek