Aynı anda olarak artırıyorum.
bigmom garptan güçlüymüş ben şu yorumuda gördüm ya dicek birşey yokGarp BM'den gucsuz.
Su tipe gore guc yakistirmalari baydi artik. KK'lik yolunda Roger, BM karsisinda topuklamis daha ne tur bir bilgi lazim yonkolarin kucumsenmemesi icin...
İstediğiniz karakteri istediğiniz güçte görün saygı duyarım ama Wb, Akainu'ya yenildi derseniz orada gülerim işte. Wb bir kişiye yenilmedi, tüm denizcilere yenildi. Wb kadar handikaplı dövüşen bir karakter daha yok şu seride. Bin bir türlü saldırı yesin, bin bir türlü adamla dövüşsün, uğraşsın falan ama sonra adamın birisi gelip kafasının yarısını götürdü diye yenildi olsun. Kaldı ki o halde bile adamı yerin dibine göndersin, ondan sonra da tüm BB tayfasından yüzlerce saldırı yemesine rağmen ayakta kalıp bir de üstüne ayakta ölsün. Tüm bu olanları gözünüzün önüne getirin hele. Sonra da bu adam kime yenildi şimdi söyleyin bakalım bana?
Eline sağlıkİstediğiniz karakteri istediğiniz güçte görün saygı duyarım ama Wb, Akainu'ya yenildi derseniz orada gülerim işte. Wb bir kişiye yenilmedi, tüm denizcilere ve hain korsanlara yenildi. Wb kadar handikaplı dövüşen bir karakter daha yok şu seride. Bin bir türlü saldırı yesin, bin bir türlü adamla dövüşsün, mangaka herifi güçten düşürebilmek için senaryo üzerinde dansöz gibi elinden gelen tüm kıvraklıkları falan yapsın ama sonra adamın birisi gelip kafasının yarısını götürdü diye yenildi olsun. Kaldı ki o halde bile adamı yerin dibine göndersin, hala gücüyle filo amiralini korkutacak seviyede olsun, ondan sonra da tüm BB tayfasından yüzlerce saldırı yemesine rağmen ayakta kalıp bir de üstüne ayakta ölsün. Tüm bu olanları gözünüzün önüne getirin hele. Sonra da bu adam kime yenildi şimdi söyleyin bakalım bana?
Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteriyorİstediğiniz karakteri istediğiniz güçte görün saygı duyarım ama Wb, Akainu'ya yenildi derseniz orada gülerim işte. Wb bir kişiye yenilmedi, tüm denizcilere ve hain korsanlara yenildi. Wb kadar handikaplı dövüşen bir karakter daha yok şu seride. Bin bir türlü saldırı yesin, bin bir türlü adamla dövüşsün, mangaka herifi güçten düşürebilmek için senaryo üzerinde dansöz gibi elinden gelen tüm kıvraklıkları falan yapsın ama sonra adamın birisi gelip kafasının yarısını götürdü diye yenildi olsun. Kaldı ki o halde bile adamı yerin dibine göndersin, hala gücüyle filo amiralini korkutacak seviyede olsun, ondan sonra da tüm BB tayfasından yüzlerce saldırı yemesine rağmen ayakta kalıp bir de üstüne ayakta ölsün. Tüm bu olanları gözünüzün önüne getirin hele. Sonra da bu adam kime yenildi şimdi söyleyin bakalım bana?
Övüyor musun gömüyor musun adamı belli değilBozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteriyor
+1İstediğiniz karakteri istediğiniz güçte görün saygı duyarım ama Wb, Akainu'ya yenildi derseniz orada gülerim işte. Wb bir kişiye yenilmedi, tüm denizcilere ve hain korsanlara yenildi. Wb kadar handikaplı dövüşen bir karakter daha yok şu seride. Bin bir türlü saldırı yesin, bin bir türlü adamla dövüşsün, mangaka herifi güçten düşürebilmek için senaryo üzerinde dansöz gibi elinden gelen tüm kıvraklıkları falan yapsın ama sonra adamın birisi gelip kafasının yarısını götürdü diye yenildi olsun. Kaldı ki o halde bile adamı yerin dibine göndersin, hala gücüyle filo amiralini korkutacak seviyede olsun, ondan sonra da tüm BB tayfasından yüzlerce saldırı yemesine rağmen ayakta kalıp bir de üstüne ayakta ölsün. Tüm bu olanları gözünüzün önüne getirin hele. Sonra da bu adam kime yenildi şimdi söyleyin bakalım bana?