Devirdiğini mi gördük? Cidden abartıyorsunuz adamı o zaman Wb'nin o halyle bile Akainuya yaptıklarını görmezden gelmeyin. Serideki güç dengesinin Yonko>Amiral olduğunu da... Wb'nin sağlıklı halde uyku halinde bile kendini koruyabildiğini bunu da haki ile yaptığını görmüştük fakat MF'de saldırıları savuşturamaması hakisini kullanamadığını gösterir. Bunu da sadece hastalıkla açıklayabiliriz.
Öncelikle 2 farklı kişiye de aynı şeyi kopyalayıp yapıştırman biraz saygısızca olmuş sanki diye bir ekleme yapmadan edemeyeceğim. Benim için sıkıntı yok ancak diğer arkadaşı bilemem.
Şimdi... Kendimi yeterince iyi açıklayamadığımı düşünüyorum bu yüzden tane tane anlatmaya çalışacağım.
Seride güç dengesi diye bir şey yok. Şu şundan daha güçlü diye bir ayrım o kadar kolay yapılamaz bu seride. Ha bu seride neler var diye soracak olursan onu söyleyeyim. Bu seride potansiyeller var. Yonko potansiyel açıdan daha yüksekte olabilir fakat hızını almış bir amiral bir yonkoyu ezip geçebilir de. Kesin bir yorum yapılamaz.
Ayrıca bana bahane sayılmasın dedikten sonra bile bana bir bahane ile gelip wbyi yüceltmeye çalışman cidden can sıkıcı bir durum. Ben kimseyi abartmıyorum. Gördüğümü yorumluyorum. Ben ne Akainu fanboyuyum ne de WB fanboyuyum. Anti fanatik bir kişiliğim var. Haklı veya haksız gördüğüm konular hakkında yorum yapıyorum. Bu da onlardan bir tanesi. WB o savaşta Akainu'ya yenildi. Birisi seni yendiği zaman insanlar "Oha nasıl yenildi acaba?" diye sormaz. Bunun yerine "Demek yenilmiş... Kim yenmiş?" diye sorular sorulur.
Neyse demek istediğim şu. WB'yi küçük görmüyorum ama öyle ya da böyle o savaşı kaybetti. Akainu'da kendini deli gibi geliştirmeye devam etti. Sonuca varacak olursak, ben Akainu'nun bir imparatoru yenebileceğine inanıyorum.
İyi günler ve iyi eğlenceler dilerim.