Sonuç olarak canlarına ot tıkar, diğer Yonkou da keza@Kaidou Mf de Wb aokiji ve Kizaruya hasar vermeyi birak vuramadi bile.Tabi birebirde canlarına ot tıkar o ayrı.
Barış elçisi bunlar heralde heryerde görüşme var ama icraat yok BB WB'ye 10 saniyede yeniliyor. Sonra gidip yonkou oluyor kimse demiyor hacı sen nereye yonkou dereye ağzına vuran yok.Yalnız BB, Wb'e iş koymuş vede Shanks'ın gözünü çizmiş. Ayrıca Kaidou başganın yarası ortada, pek çok kişiyi deşmiştir reyiz. Shanks ise en son BB'e atar yapıyordu, ondan önce Kaidou başganla görüşmüş vede Wb ile kılıç tokuşturmuş...
Ayrıca o eski üçlü Amirali, Wb'den ayar yerlerken gördük, önce tümenleri alsınlar da Yonkou'yu düşünürüz
İşine gelmeyince böyle olur tabi Yonkoular arasında dengeyi gösterecek bi savaş vardı da biz mi kaçırdık acabaAcayip farkı düşüncelere sahibiz. Sen yoluna ben yoluma en iyisi. :/
Kaido evet,diğerlerı belli olmaz.Sonuç olarak canlarına ot tıkar, diğer Yonkou da keza
Bende diyordum, "Red beni engelledi herhalde, mesajlarımı hiç alıntılamıyor!?" meğer beni takmıyormuş Neyse, Wb ve Roger dövüşü diyor ve geri çekiliyorumBarış elçisi bunlar heralde heryerde görüşme var ama icraat yok BB WB'ye 10 saniyede yeniliyor. Sonra gidip yonkou oluyor kimse demiyor hacı sen nereye yonkou dereye ağzına vuran yok.
Bigmom'un bulutu hasar almıyor onca zaman, ardından Brook çiziyor bulutu bu kadın yonkou ile dövüşse o bulut mu kalır ortada _
BB ile Shanks miço iken kapışıyorlar o sayılmaz
Tüm bunların yanında Yaşlılar BB'yi durduracak güç olarak yonkouları ve Marco'yu sayıyor yani WB tayfası WB'siz bile yonkou gücünde olabilir. WB tayfası derken Ace ve BB'nin dahil olduğu eksiksiz tayfadan bahsediyorum, o kadar eksiğe rağmen yonkoularla anılıyorlarsa
İşine gelmeyince böyle olur tabi Yonkoular arasında dengeyi gösterecek bi savaş vardı da biz mi kaçırdık acaba
Tabii başgan kesin de diğerleri belli olmaz. En doğru yorumu sende buldum!Kaido evet,diğerlerı belli olmaz.
Seni niye engelliyorum Ben engellemem, engellenirimBende diyordum, "Red beni engelledi herhalde, mesajlarımı hiç alıntılamıyor!?" meğer beni takmıyormuş Neyse, Wb ve Roger dövüşü diyor ve geri çekiliyorum
Hahahaha, ortak bir yönümüz ortaya çıktı desene, yoksa ikiz miyiz ha!?Seni niye engelliyorum Ben engellemem, engellenirim