Oda ne dedi benim evrende lav>ateş olabilir ama hiç bir zaman bir üstünlük kesin zafer getirmezSabo çakmak, Saka reis ise lav.
Mesajı vermiş.
Oda ne dedi benim evrende lav>ateş olabilir ama hiç bir zaman bir üstünlük kesin zafer getirmezSabo çakmak, Saka reis ise lav.
Bu millete Mfdeki Akainu nasıl zayıf geliyor anlamak güç zaten.Millet Akainu MF'de bir şey göstermedi p.up alır diyo da adamın yaptığı köpekli lav saldırısını kaç bölüm sonra Yonko kopyaladı.
Taklitler aslını yaşatır.
Amirallerin zayıf görüldüğünü düşünmüyorum,şuan da imparatorlar daha zayıf görülüyordur.Bu millete Mfdeki Akainu nasıl zayıf geliyor anlamak güç zaten.
Mfde Akainu yonkou etmediğini gösterdi deniliyor ona binaen söylüyorum.Amirallerin zayıf görüldüğünü düşünmüyorum,şuan da imparatorlar daha zayıf görülüyordur.
Beyazsakal'ın Saka ile dövüşürken ki seviyesini bir düşün.Mfde Akainu yonkou etmediğini gösterdi deniliyor ona binaen söylüyorum.
Wb Mf'e gittiğinde hala kk koltuğunun önünde duran adam. Dof söylüyor bunu. Prime halinde olmadığını görüyoruz ama şuan gördüğümüz Bm ve Kaido yaşarken hala denizlerde adının önde geçtiği belli. Garp denizin kralı diyor adama. Sengoku dünyanın en güçlüsü. Shanks ile göğü yardığını da görüyoruz. Mf'e gelirken Kaido'nun Wb ile savaşmaya çalışması var. Tabi bazıları buna inanmıyor ama Hasta ama bu adamın hala yonkou liginde olduğu belli bir şey. O zamana kadar görüyoruz bunu. Yine Dof Wb öldüğü için koltuğun boş kaldığını söylüyor. Wb yonkoular kadar güçlü olmasa niye desin bunu? O ligde olduğu bariz bence.Beyazsakal'ın Saka ile dövüşürken ki seviyesini bir düşün.
Sonra Saka'nın yarıktan Beyazsakal'ı söverek düştüğünü sahneyi bir hatırla.
Sonra Saka yerinde Kaido olduğunu düşün.
Kararını sen ver kim ne seviyededir diye.
Ben seriyi takip ettiğim günden bu yana Sakazuki imparatorlar ile dövüsebilecek çapta adamdır diyorum.
Ama galibiyet alır mı dersen ? İmpatatorlara daha çok şans veririm.
Bu görüşüm hala böyle yok Kid ile Law'a yenilmis falan beni ilgilendirmiyor bir kurgu var ona uygun ilerliyor seri elbet yenilecekdi.
Kaido'da da Luffy'e yenilecek mesela.
Aynı açıkları Kaido'ya verse Kaido'da cezalandırırdı Beyazsakal'ı.Wb Mf'e gittiğinde hala kk koltuğunun önünde duran adam. Dof söylüyor bunu. Prime halinde olmadığını görüyoruz ama şuan gördüğümüz Bm ve Kaido yaşarken hala denizlerde adının önde geçtiği belli. Garp denizin kralı diyor adama. Sengoku dünyanın en güçlüsü. Shanks ile göğü yardığını da görüyoruz. Mf'e gelirken Kaido'nun Wb ile savaşmaya çalışması var. Tabi bazıları buna inanmıyor ama Hasta ama bu adamın hala yonkou liginde olduğu belli bir şey. O zamana kadar görüyoruz bunu. Yine Dof Wb öldüğü için koltuğun boş kaldığını söylüyor. Wb yonkoular kadar güçlü olmasa niye desin bunu? O ligde olduğu bariz bence.
Sakazuki'nin yarıktan düştüğü panelde ben ilk okuduğumda Sakazuki öldü sandım. Adama vurmasıyla kalmıyor donanma karargahını ve yeri yarıyor. Kaido'ya bile aynı etkiyi yaratabilir o saldırı. Felç geçirmez dersen bir şey demem adamın derisini gördük. Ama anlık yere yığacağını düşünüyorum. Sakazuki bundan önce de darbe alıyor Wb'den. Yine de Wb gibi birinin yüzünün yarısını almayı biliyor. Daha önceden saldırı gücüyle göğsünde delik açıyor. Yarıktan düştükten sonra kalkmasını biliyor Luffy'yi kovalıyor hala. İvankov'u falan geçiyor adam. Adamın işinin bitmediği buradan belli. Yetmiyor adam savaşın ardından Karasakal'ı kovalıyor. Mangaka adamın seviyesini daha nasıl belli etsin?
Şuanki arctaki kurgudan dolayı değil Mf'de gördüğüm şeyleri söylüyorum ben. Yoksa Bm'nin nasıl kral haki kullanmadan düşmek üzere olduğunun farkındayım. Yukarıda yazmışsın Sabo vs Sakazuki bekliyorum ben mesela. Saka Ace'e ben lavım seni yakarım diyordu ileride de kurgudan dolayı Sabo aynı meyve olmasına rağmen yenmenin yolunu bulacak bence.
Kral haki genel olarak meyve uyanışından daha üstün bir güç. Bu yüzden Akainu sadece magma saldırısıyla kral haki savunması yapan birine zarar veremez. Bu yüzden hiçbir yonkouya karşı şansı yok bence. Bir Bb var kral hakisi olup olmadığı meçhul olan onda da hayvan gibi meyve gücü sömüren yami yami var.Meyve uyanışı gelişmiş kral hakiye rakip işte. Böyle olmasa bile BM hariç diğerlerini almak için neden kral hakiye ihtiyaç duysun? Shanks ve Teach normal insan derili. Kaido'nun derisi de hasar alıyor ama adam tank. Magma için tank olmak önemli değil, fırsat yakaladı mı deliyor. Dediğin gibi son bölümleri saymasak bile 3 tane Yonkoyu gayet de alabilir. Tek BM aşılamaz.
Amirallerde çıkacağını sanmıyorum ama filo amiralinde çıkabilir. Hele bunun kıstas olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü douriki olarak belli bir çıtanın üstündeysen üstüne hayvanat bir meyveyle zaten her türlü akıyorsun.Doğrusunu söylemek gerekirse shicibukailer içinde bile 3 tane kral haki bilen varken denizcilerin yeni neslinde tek bir kral haki bilen bile olmaması bana mantıklı gelmiyor.
Ben Akainu da dahil olmak üzere tüm amirallerde kral haki olduğunu düşünüyorum. Hatta amiral seçilirken en başlıca kıstas noktalarından birisi bu olabilir.
Bu argümanın haricinde şöyle bir şey de var, Oda eğer ana karakter Akainu olsa seri hızlıca biterdi demişti zamanında. Yani Akainuda kk olacak potansiyel var. Kral haki olmadan kk olunamayacağına göre Akainu'da da kral haki vardır.