Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Doğrusunu söylemek gerekirse shicibukailer içinde bile 3 tane kral haki bilen varken denizcilerin yeni neslinde tek bir kral haki bilen bile olmaması bana mantıklı gelmiyor.


Ben Akainu da dahil olmak üzere tüm amirallerde kral haki olduğunu düşünüyorum. Hatta amiral seçilirken en başlıca kıstas noktalarından birisi bu olabilir.

Bu argümanın haricinde şöyle bir şey de var, Oda eğer ana karakter Akainu olsa seri hızlıca biterdi demişti zamanında. Yani Akainuda kk olacak potansiyel var. Kral haki olmadan kk olunamayacağına göre Akainu'da da kral haki vardır.
Ben kralların hakisinin denizcilerde olmamasını o kadar mantıksız bulmuyorum sonuçta bu haki kral/lider olmak isteyen veya bunu başarmış insanlarda var çoğunlukla. Amiraller ve denizciler ise daha çok hükümete hizmet ediyorlar yani kral olmak gibi bir amaçları yok.Buna göre bakınca korsanlar arasındaki tek istisna Rayleigh sonuçta korsanlar kralının sağ kolu ama onun da lakabı sonuçta kara kral. Ancak Sengoku'da olduğu maalesef diğer amirallerde de çıkacak gibi.
 
Akainu'nun rakipleri Yonkolar değil ki. Filo Amirali seviyesi Sengoku ve Garp gibi Roger, WB, Shiki gibi rakiplere sahip olmalı ama ne yazık ki korsanlar o kadar gelişmedi. :(

Umarım Luffy ve Teach 20 yıllık boşluğu doldurup Sakazuki reise layık rakipler olacaklar. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık