Robini kurtaran dev amiral vardı o olabilir bence. Hanı Kuzan ile vs atan. Bende emin değilim şimdiArkadaki de bir yerden tanıdık geliyor bana. Sen biliyor musun kim olduğunu? Bir de şu dev Robin'le arkadaş olan değil mi?
Robini kurtaran dev amiral vardı o olabilir bence. Hanı Kuzan ile vs atan. Bende emin değilim şimdiArkadaki de bir yerden tanıdık geliyor bana. Sen biliyor musun kim olduğunu? Bir de şu dev Robin'le arkadaş olan değil mi?
https://onepiece.fandom.com/wiki/Jaguar_D._SaulRobini kurtaran dev amiral vardı o olabilir bence. Hanı Kuzan ile vs atan. Bende emin değilim şimdi
goresiler ve ım in seviyelerini bilmiyoruz belki onlar olabilir yonkou seviyesi zorda dışardan amiral seviyesi insanlar temin edebildiklerine göre amiral seviyesi vardır gibi daha çokAcaba yonkou seviyesi dediğimiz güçte kaç insan vardır op evreninde? Bana çok varmışta kendi hallerinde takılıyormuşlar gibi geliyor nedense.
Ben böyle insanları görmeyi isterdim. Şu zamana kadar krallıklar kendini nasıl savundu. İlla Dünya Hükümeti mi yardım gönderecek savunma için? Şöyle bir amiral seviye general yada kral görseydik en azından. Hani bizimkilere karışmasaydı ama ne kadar güçsüz olduklarını gösterseydi vs. Şimdiye kadar hep öncekilerden daha güçlü birini göstereyim kafasında gitti seri. Sanki sonradan bir şeyler eklemek isterse mantıksızlaşmasından korkuyormuş hissi veriyor bu da insana.goresiler ve ım in seviyelerini bilmiyoruz belki onlar olabilir yonkou seviyesi zorda dışardan amiral seviyesi insanlar temin edebildiklerine göre amiral seviyesi vardır gibi daha çok
Üzücü.Deli misin yenmek ne kelime çiğneyip tükürür hepsini. Beyazsakal a delik koleksiyonu yapan adam diğerlerine ne yapmaz. O meyve onda oldukça hiçbir yonkou dövüşmez daha onunla. Ayağın kaysa mıçtın. İçinden geçer. Haki de işlemiyor reise logia olduğu halde Marineford da gördük yonkoular aynı anda dalarsa belki alırlar.