Kalleşlikle filo amirali olmuş dedin kaybettin.Akainu kim ? Yonkou almak kim ? Kalleşlikle filo amirali olmuş adam anca kendi gibi kalleş Karasakalı alabilirdi oda belki. 2. meyveyi yedikten sonra onuda alamaz. Aksini söyleyenin animeyi izlediğinden şüphe ederim.
MF Savaşında WB'i yenmek için türlü dümenler yapan, dostu dosta düşman edip WB'yi Kılıçlatan kalleşten bahsettim ben. Ayrıca Aokiji yi öldürebilirmiş diyorsun ama dövüş 10 gün sürmüş bu denk oldukları anlamına gelir. kim bilir orada ne kalleşlik yaptı da kazandı onuda bilemiyoruz. "Adam erkek gibi çıktı.." lafını hak etmiyor.Kalleşlikle filo amirali olmuş dedin kaybettin.
Adam erkek gibi çıktı Aokiji ile dövüştü aldı. Hatta Aokiji'i oldurebilirmişte yapmamış.
Korsanı korsana kırdırdı diye kalleş mi oldu adam :/ Bu kadar ana karakter tarafı gözlükleriyle bakmayın rica ediyorum şu mangayaMF Savaşında WB'i yenmek için türlü dümenler yapan, dostu dosta düşman edip WB'yi Kılıçlatan kalleşten bahsettim ben. Ayrıca Aokiji yi öldürebilirmiş diyorsun ama dövüş 10 gün sürmüş bu denk oldukları anlamına gelir. kim bilir orada ne kalleşlik yaptı da kazandı onuda bilemiyoruz. "Adam erkek gibi çıktı.." lafını hak etmiyor.
10 gün dövüşmeleri denk oldukları anlamına gelse de adamın bacağı almış.Dövüşün sonunda elbette öldürebileceği pozisyona gelmiştir.Adam çıkmış,kapışmış ve yenmiş.Bunun neresi kalleşlik.Asıl ben senin seriyi düzgün takip ettiğinden şüphe duyuyorum.MF Savaşında WB'i yenmek için türlü dümenler yapan, dostu dosta düşman edip WB'yi Kılıçlatan kalleşten bahsettim ben. Ayrıca Aokiji yi öldürebilirmiş diyorsun ama dövüş 10 gün sürmüş bu denk oldukları anlamına gelir. kim bilir orada ne kalleşlik yaptı da kazandı onuda bilemiyoruz. "Adam erkek gibi çıktı.." lafını hak etmiyor.
Ace'i kolayca yenemeyeceğini anlayınca sinsice luffye yönelmesine ne diyorsun ?O planı yapan Sengoku ama neyse önemli değil. Zaten WB hiç değişmemişsin Sengoku diyerek hıncının kaynağını gösterdi.
Orda Ace'i kolayca yenemeyeceginden değil bilerek Luffyi hedefliyor ki kardeşinin ölümünü izle diyor Ace'e.Ace'i kolayca yenemeyeceğini anlayınca sinsice luffye yönelmesine ne diyorsun ?
Ace tek yedi diyorlar ama adam biliyor luffye saldırınca birini götüreceğini.Ace'in delireceğini biliyor.Anında pislikçe bir plan yaptı orada kafasında.Luffy orada olmasa akşama ancak öldürürdü Ace'i.Tabii o zamana kadar savaş kalırsa.