Yok ya yanlışım varmış öğrenmiş oldum. Ben biraz düz mantık gitmişim.Senin düşüncen, üstüne konuşamam.
Yok ya yanlışım varmış öğrenmiş oldum. Ben biraz düz mantık gitmişim.Senin düşüncen, üstüne konuşamam.
Güzel boss phase yapmışlar.One Piece oyunlarından birinde Sakazuki ile buzlu bir yerde savaşıyorsun. Orada Sakazuki buza vurunca buzu eritiyor, onun soğukluğu ile lavı donuyor ve hasar alır hale geliyordu.
Hatırlıyorum o videoları. Op evreninde net bir üstünlük olmayabilir.Yutupda magma vs buz şeyleri falan var. Magma baya dezavantajlı falan gözüküyordu.
Adanın halinden eşit gibi düşünebiliriz aslında.dHatırlıyorum o videoları. Op evreninde net bir üstünlük olmayabilir.
Gerçi Akainu ve Aokiji'yi sırf meyveden ibaret olarak düşünmemek gerek. Adamların sağlam hakisi ve Rokushiki teknikleri var. Aokiji açık verdiği anda Akainu affetmemiştir.
Ben bunu merak edip bakmıştım. Buz gerçekten lavı söndürebiliyor.Youtube'ta videoları var.Tabii buz bunu yaparken aynı zamanda eriyor.Doğal düşmanlar zaten ateş ve su.Ben kendi mantığımla öyle düşünmüştüm bir yerden okumadım. Magma'nın Ateşe, Lastiğin Elektriğe veya Ateşin Lastiğe olduğu gibi bir üstünlük olmasada Magma bana göre Buz/Soğukluk meyvesi karşısında daha avantajlıdır. Ben direkt antisi demedim. Ama benim mantığıma göre böyle evet soğuk yeterince dirençli olsa magma karşısında bacağı gitmezdi derim. Kulağı ve omuzuna yaptığı yarada tamamen zayıf kaldığı bir meyve yok karşsında ve ikiside Amiral.
Yanlışım var sanırım bu konuda bilgilendirmeler için teşekkürler.
Denk adamlar Sakazuki ve Kuzan,zaten dövüş süresinden de belli bu durum.Akainu ile Aokiji'nin meyvesi tamamen denk hatta Aokiji serinlet serinlet olduğu için soğutma açısından bir sınırı da yok magmanın ise az çok sıcaklığı bellidir ve sınırı vardır. Aokiji'nin meyvesi hem Akainu karşısında çok büyük dezavantaja sahip diyip hem de 10 gün boyunca buna rağmen Akainu'ya denk dövüştü şeklinde bir söylemi ancak Akainu'yu sevmeyen kişiler söyler. Meyve güçleri tamamen denk birbirini nötrleyen güçler. Zaten savaşın 10 gün sürmesinin temel sebebi bu tarz birbirini nötrleyecek iki logia güce sahip olmalarından kaynaklanıyor. Mangaka meyve güçlerinin tamamen denk olduğunu anlatmak için adanın bir yarısını ateşe diğer yarısını buza çevirdi.
Bu arada konuyla alakalı olarak Akainu'nun Yonkou indirme olasılığı oldukça fazladır. Sonuç hiç de öyle belli değildir ve Akainu'nun yenecek olması öyle sürpriz de değildir.
Gördük 9 tane Kın, Kaido gibi savunması bu kadar övülen adama bile zarar verdi.
Akainu denilen adam iki meyveli Teach ile tüm ekibini kaçırıyor, Teach ve tayfası meyve avcılığı yapmasına rağmen.
Kınlar vs 2 yıl önceki Teach tayfası açın bakalım kim öne çıkıyor.
Sakazuki'yi sevmesemde Filo Amirali ünvanı Kuzandan daha çok yakışıyor kendisineDenk adamlar Sakazuki ve Kuzan,zaten dövüş süresinden de belli bu durum.
İkisinden birinin hatasıyla sonuçlandırdı bu dövüş zaten de öyle oldu.
Bu durum da Sakazuki için daha kararlı ve konsantrasyonu yüksek biri diyebiliriz,belki.
Daha çok yakışıyor doğru fakat Aokiji daha iyi yönetirdi gibime geliyorSakazuki'yi sevmesemde Filo Amirali ünvanı Kuzandan daha çok yakışıyor kendisine