Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Yutupda magma vs buz şeyleri falan var. Magma baya dezavantajlı falan gözüküyordu.
Hatırlıyorum o videoları. :D Op evreninde net bir üstünlük olmayabilir.

Gerçi Akainu ve Aokiji'yi sırf meyveden ibaret olarak düşünmemek gerek. Adamların sağlam hakisi ve Rokushiki teknikleri var. Aokiji açık verdiği anda Akainu affetmemiştir. Garp'ın eğitti adamları küçümsememek gerek. Coby ve Helmeppo örnekleri var.
 
Hatırlıyorum o videoları. :D Op evreninde net bir üstünlük olmayabilir.

Gerçi Akainu ve Aokiji'yi sırf meyveden ibaret olarak düşünmemek gerek. Adamların sağlam hakisi ve Rokushiki teknikleri var. Aokiji açık verdiği anda Akainu affetmemiştir.
Adanın halinden eşit gibi düşünebiliriz aslında.d

O seviyenin adamları tek bir hatayı affetmeyecek türden adamlar. Bu tür batıl inançlar hep Çarmender fanlarından kaynaklı.......
 
Mantık olarak Akainu veya Aokiji'den birinin diğerinin antisi, counterı olma durumu yok. Düşünsene amiralsin kendinle aynı mevkideki adamla (ikiniz de meyve tabanlı dövüşen karakterlerken üstelik) gücün rakibinin gücü karşısında ezilmesine rağmen 10 gün denk dövüşebiliyorsun. Severler öyle denkliğin gelmişini geçmişini bu durumda arada bayağı fark olur. Güçleri birbirlerine az çok aynı oranda etki ediyordur bence de.
 

Üye silindi 5781

Ben kendi mantığımla öyle düşünmüştüm bir yerden okumadım. Magma'nın Ateşe, Lastiğin Elektriğe veya Ateşin Lastiğe olduğu gibi bir üstünlük olmasada Magma bana göre Buz/Soğukluk meyvesi karşısında daha avantajlıdır. Ben direkt antisi demedim. Ama benim mantığıma göre böyle evet soğuk yeterince dirençli olsa magma karşısında bacağı gitmezdi derim. Kulağı ve omuzuna yaptığı yarada tamamen zayıf kaldığı bir meyve yok karşsında ve ikiside Amiral.

Yanlışım var sanırım bu konuda bilgilendirmeler için teşekkürler.
Ben bunu merak edip bakmıştım. Buz gerçekten lavı söndürebiliyor.Youtube'ta videoları var.Tabii buz bunu yaparken aynı zamanda eriyor.Doğal düşmanlar zaten ateş ve su.
İstersen bakabilirsin.
 
Akainu ile Aokiji'nin meyvesi tamamen denk hatta Aokiji serinlet serinlet olduğu için soğutma açısından bir sınırı da yok magmanın ise az çok sıcaklığı bellidir ve sınırı vardır. Aokiji'nin meyvesi hem Akainu karşısında çok büyük dezavantaja sahip diyip hem de 10 gün boyunca buna rağmen Akainu'ya denk dövüştü şeklinde bir söylemi ancak Akainu'yu sevmeyen kişiler söyler. Meyve güçleri tamamen denk birbirini nötrleyen güçler. Zaten savaşın 10 gün sürmesinin temel sebebi bu tarz birbirini nötrleyecek iki logia güce sahip olmalarından kaynaklanıyor. Mangaka meyve güçlerinin tamamen denk olduğunu anlatmak için adanın bir yarısını ateşe diğer yarısını buza çevirdi.

Bu arada konuyla alakalı olarak Akainu'nun Yonkou indirme olasılığı oldukça fazladır. Sonuç hiç de öyle belli değildir ve Akainu'nun yenecek olması öyle sürpriz de değildir.

Gördük 9 tane Kın, Kaido gibi savunması bu kadar övülen adama bile zarar verdi.

Akainu denilen adam iki meyveli Teach ile tüm ekibini kaçırıyor, Teach ve tayfası meyve avcılığı yapmasına rağmen.

Kınlar vs 2 yıl önceki Teach tayfası açın bakalım kim öne çıkıyor.:D
Denk adamlar Sakazuki ve Kuzan,zaten dövüş süresinden de belli bu durum.

İkisinden birinin hatasıyla sonuçlandırdı bu dövüş zaten de öyle oldu.

Bu durum da Sakazuki için daha kararlı ve konsantrasyonu yüksek biri diyebiliriz,belki.
 
Denk adamlar Sakazuki ve Kuzan,zaten dövüş süresinden de belli bu durum.

İkisinden birinin hatasıyla sonuçlandırdı bu dövüş zaten de öyle oldu.

Bu durum da Sakazuki için daha kararlı ve konsantrasyonu yüksek biri diyebiliriz,belki.
Sakazuki'yi sevmesemde Filo Amirali ünvanı Kuzandan daha çok yakışıyor kendisine
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık