O yıkıcı meyvesi olmasa kıllarına dokunamaz bunların. Ama meyve güçlü meyve.
Beyazsakal'da iki kez vurdu Akainu birinde adam kalp krizi geçiriyordu diğerinde de adam hem zayıflamıştı hem de savunma falan yapmadı salmıştı artık. Big Mom'da ise Zeus'tan yediği inanılmaz yıldırım çizik bile atmadı savunmadığı halde. Kadın janjanlı haki de kullanıyor. Savunma yaparsa savunamaması için bir neden yok. Böğrünü açıp da gel vur demeyecek normal bir 1 vs 1'de.Big momın demir balonu anca kalbur üstü adamlara sorun çıkarır.Magmayı yedi mi böğrüne demir memir kalmaz ortada.
Bir yazdıklarına bir de mangadaki Big moma bak.Açar kollarını vur der buBeyazsakal'da iki kez vurdu Akainu birinde adam kalp krizi geçiriyordu diğerinde de adam hem zayıflamıştı hem de savunma falan yapmadı salmıştı artık. Big Mom'da ise Zeus'tan yediği inanılmaz yıldırım çizik bile atmadı savunmadığı halde. Kadın janjanlı haki de kullanıyor. Savunma yaparsa savunamaması için bir neden yok. Böğrünü açıp da gel vur demeyecek normal bir 1 vs 1'de.
İlk mesajda dediğim gibi Oda trollemeyecekse geçerli bu dediklerim trollerse elinden kurtulacak adam yok. Akainu amiral değil de Whole Cake adasının yonkousu olsaydı ve Luffy elinden kurtulmak zorunda olsaydı o da baya trollenirdi. 1 vs 1 deyince benim aklımda Akainu vs Aokiji gibi ıssız bir adada dikkat dağıtacak bir unsur olmadan her şeylerini katarak savaşacaklarını düşünüyorum. Böyle düşününce de Big Mom kazanır.Bir yazdıklarına bir de mangadaki Big moma bak.Açar kollarını vur der bu
Ben Akainuya yatırirım paramı.Adam bastığın yeri magma yapıyor.İlk mesajda dediğim gibi Oda trollemeyecekse geçerli bu dediklerim trollerse elinden kurtulacak adam yok. Akainu amiral değil de Whole Cake adasının yonkousu olsaydı ve Luffy elinden kurtulmak zorunda olsaydı o da baya trollenirdi. 1 vs 1 deyince benim aklımda Akainu vs Aokiji gibi ıssız bir adada dikkat dağıtacak bir unsur olmadan her şeylerini katarak savaşacaklarını düşünüyorum. Böyle düşününce de Big Mom kazanır.