Adamın gücü ortada. Mangakanın herife çizdiği misyon da belli. Hepsini alabilecek potansiyele sahip. Alabilir mi? Değişir. Bana göre hepsine karşı şansı var.
Gözüm seni arıyordu şu konuyu ne zaman göreceksin diye.Adamın gücü ortada. Mangakanın herife çizdiği misyon da belli. Hepsini alabilecek potansiyele sahip. Alabilir mi? Değişir. Bana göre hepsine karşı şansı var.
Hayal edemiyorum.Belki çok zorla ve şansla bir uzuv alır ama sonra imparatorun öfkesini ensesinde hisseder.Aldığına bin pişman olur.Kuma'nın dediği gibi bir savaşta ne olacağı belirsizdir. Akainu gibi güçlü bir adamın da gayet herkes karşısında şansı vardır. Gücü her karakterle baş edebilecek kadar fazla. Bu adamın yenebilmesini hayal edemiyorsunuz yani?
Yok öyle bir şey. WB'nin bütün öfkesini hissetti de ne oldu? Sonraki bölüm çıktı geldi. Bu adamın oğlunu öldürmüştü. Hani diğer Amiral'ler için neyse diyorum ama Akainu farkını ortaya koydu. One Piece'in op karakterlerinden biri bu adam. Herkes karşısında şansı vardır. Azımsanmayacak kadar.Hayal edemiyorum.Belki çok zorla ve şansla bir uzuv alır ama sonra imparatorun öfkesini ensesinde hisseder.Aldığına bin pişman olur.
Diğer bölüm dediğin aradan 1 - 2 saat mi geçti ne kadar belli değil sanki 3 dakika sonra gelmiş gibi konuşuyorsun.Wb ölüyor ondan sonra çok zaman geçiyor.Ayrıca Wb devam mı ettirdi öldürmeye mi çalıştı ? 2 tane vurdu akıbetini umursamadı bile onun için bir önemi yok.Çünkü geri gelse yine aynısını yapabilir.%100 yeneceğin bir rakibi umursamazsın.Aynısını bir şekilde yonkoya yaptığını düşünelim.Öyle arkasını dönüp işine bakamazdı o kadar aptal değil Wb bitmediğini bilirdi.Yok öyle bir şey. WB'nin bütün öfkesini hissetti de ne oldu? Sonraki bölüm çıktı geldi. Bu adamın oğlunu öldürmüştü. Hani diğer Amiral'ler için neyse diyorum ama Akainu farkını ortaya koydu. One Piece'in op karakterlerinden biri bu adam. Herkes karşısında şansı vardır. Azımsanmayacak kadar.
Arkasından atlayamazdı herhalde WB. Sanki elinde olsa tam olarak işini bitirmeyecekmiş gibi söylüyorsun Emre. Ayrıca 1-2 saat olmadığı gayet ortada. Savaşın kendisini o kadar sürüyor mu belli değil.:S %100 yeneceği rakibi umursamadı Doflamingo ama size göre Law'dan ölümcül bir darbe almıştı.(Sadece örnek. O konuya girmeyelim. Sadece çelişkini göstermek için diyorum.)Diğer bölüm dediğin aradan 1 - 2 saat mi geçti ne kadar belli değil sanki 3 dakika sonra gelmiş gibi konuşuyorsun.Ayrıca Wb devam mı ettirdi öldürmeye mi çalıştı ? 2 tane vurdu akıbetini umursamadı bile onun için bir önemi yok.Çünkü geri gelse yine aynısını yapabilir.%100 yeneceğin bir rakibi umursamazsın.Aynısını bir şekilde yonkoya yaptığını düşünelim.Öyle arkasını dönüp işine bakamazdı o kadar aptal değil Wb bitmediğini bilirdi.