ben wb nin yonkoular arasında yaşlı haliyle bile en güçlü oldugunu düşünüyorum neden dicek olursak kaidonun yedigi darbe bigmomun wb yi övmesi falan bize manga tarafından en güclü oldugu söylendi eskidendi dicek olan arkadaşlar bu adamın gücü bittiyse yaşlandıysa niyeee tepede duruyordu neden indirmediler derim size.
akainu mf da wb nin rakibi oldu.bisentosunu attı wb ayagıyla akainu durdurdu.heryerde karşısına bu adam cıktı.wbnin oglunu gözü önünde öldürdü.wb nin öfkesini düşünün o an akainuya adayı mahveden yumrugu vurdu akainu 5 dk sonra ayaga kalktı siz ne anlatıyosunuz.sonra kalktı tüm wb komutanlarına tek daldı.bi arkadaş wb tümenlerine çöptü yazmış gülüyorum sadece
sen sanırım dofun tayfası wb tayfasından üstün diyenlerdensin
wb kendiside özeldi tayfasıda özeldi diger yonkoulardan buna emin olabilirsin bigmom arcında buna emin olcaksınız ztn
tüm wb komutanlarıyla kapıştı akainu 1 darbe bile yemedi haki kullanıcılarından.bu adam gerçekten farklı klasman meyveside öyle dayanıklılıgıda öyle.o wbnin adayı mahveden yumrugu yiyip ayaga az kişi kalkar adam filo amirali şimdi en az sengoku garp kadardır bu adam o adamlarda yonkou seviyesindedir .