Sorgusuz yapmak sadakat değil salaklık.
Öyle deme la inanan oluyorKendisinden başka kimse öldürmesin diye yapıyor işte. xd
Şaka maka tayfada birbirlerinden nefret eden yoktur.
Yani diyorsun ki Zoro kendini feda etmesini yediremediğinden Sanji kendini öldürtüyor diyorsunZoro'yu sevmekten çok Zoro'nun kendisini feda etmesine izin vermeyi kendine yedirememek bence oradaki durum.
+1Sorgusuz yapmak sadakat değil salaklık.
Ya işte birbirlerinden düşman gibi nefret etmekten bahsetmiyorum ama dost gibi de değiller daha çok "sevmek zorunda olunan" akrabalar gibi geliyorlar bana.Öyle deme la inanan oluyor
Yani diyorsun ki Zoro kendini feda etmesini yediremediğinden Sanji kendini öldürtüyor diyorsun
Dostum böyle bir düşünceye nerden nasıl kapıldın bilmiyorum ama bu adamlar birbiri için ölür de öldürür de.
Sanji Tüm kek adasına gidince Zoro’nun da telaşlandığını hatırlatırım.
+1
Bence aksine gerçek ihanettir. Tayfa olmak kaptana hizmetkar olmaktan öte bir şey. Bir tayfaya girerken sadece kaptana tabi olmuyorsun, bütün o tayfayla bir yola baş koyuyorsun. Yeri geliyor onlar için canını ortaya koyuyorsun. Yeri geliyor onlar için elini kirletiyorsun. Yeri geliyor bütün varlığını onların ellerine bırakıyorsun. Tayfa olmak böyle bir şey. Tayfasından birinin öldürülmesine söyleyen kaptan da tayfadan birinin canına kast eden de tayfaya ihanet etmiş demektir. Hani çaresizliği falan bir nebze anlarım da hiç sorgulamadan yapmak için o tayfaya gerçek manada girmemiş olmak gerekir.Sorgusuz yapmak sadakat değil salaklık.
Brook neyse de Jinbei Luffye katilmak için önce resmi olarak Shichibukailikten ayrıldı,ardından Mamanın tayfasindan ayrıldı.Günes Korsanlari bile Jinbeinin sürekli Luffyi öven seyler söylemesinden bıkmış artıkNeden herkes Jinbei ve Brook da hem fikir, merak ettim. Bana hiç öyle gelmiyorlar, Brook özellikle.
Luffy'yi sever sevmesine ama BAA'da fikir ayrılığına düşüp sürtüşme yaşamışlığı da var sonuçta. Sorgulamadan itaat edecek bir karakter değil Jinbei.Brook neyse de Jinbei Luffye katilmak için önce resmi olarak Shichibukailikten ayrıldı,ardından Mamanın tayfasindan ayrıldı.Günes Korsanlari bile Jinbeinin sürekli Luffyi öven seyler söylemesinden bıkmış artık