Eğer gerçekten böyleyse Robin Enies Lobby arcını bir daha okumalı. xdRobin dışındakiler böyle bir şey yapabilecek kadar karanlık insanlar değiller. Zoro ile Luffy arasındaki bağ ast ve üst ilişkisi gibi değil, aralarındaki sadakat daha çok arkadaşlığa dayanıyor. Diğerleri de Zoro kadar olmasa da bu şekildeler.
Robin, bana her zaman tayfadan ziyade Luffy'ye bağlı bir karakter gibi gelmiştir, hatta arada sırada sırf Luffy için diğerlerine katlanıyor diye düşündüğüm de olmuştur. Ayrıca tayfa içinde muhtemelen en acımasız kişi de muhtemelen Robin'dir.
Zoro ne kadar işin ciddiyetinin en farkında olanlardan biri olsa da tayfadan birini öldürmek için gerçekten özel bir sebep olması gerektiğinin farkında olan da birisidir.
Robin dışında bir de Sanji'nin Zoro'yu öldürebileceğini düşünüyorum. Zorodan farklı olarak bazen gerçekten Sanji'nin Zoro'dan nefret ettiğini düşünüyorum.
Sanji Zoro için canını ortaya koyuyor la nasıl sevmiyor:/Robin dışındakiler böyle bir şey yapabilecek kadar karanlık insanlar değiller. Zoro ile Luffy arasındaki bağ ast ve üst ilişkisi gibi değil, aralarındaki sadakat daha çok arkadaşlığa dayanıyor. Diğerleri de Zoro kadar olmasa da bu şekildeler.
Robin, bana her zaman tayfadan ziyade Luffy'ye bağlı bir karakter gibi gelmiştir, hatta arada sırada sırf Luffy için diğerlerine katlanıyor diye düşündüğüm de olmuştur. Ayrıca tayfa içinde muhtemelen en acımasız kişi de muhtemelen Robin'dir.
Zoro ne kadar işin ciddiyetinin en farkında olanlardan biri olsa da tayfadan birini öldürmek için gerçekten özel bir sebep olması gerektiğinin farkında olan da birisidir.
Robin dışında bir de Sanji geliyor aklıma. Sanji'nin Zoro'yu öldürebileceğini düşünüyorum. Zorodan farklı olarak bazen gerçekten Sanji'nin Zoro'dan nefret ettiğini düşünüyorum.
Burası çok mantıklı geldi bana.Harbiden öyle gibi.Sanki kendi istediği poneglif hobisi ve Luffyden başka bir şeye bağlı değil gibi.Diğerlerini de arkadaş olarak görüyor ama Luffy kadar değilRobin dışındakiler böyle bir şey yapabilecek kadar karanlık insanlar değiller. Zoro ile Luffy arasındaki bağ ast ve üst ilişkisi gibi değil, aralarındaki sadakat daha çok arkadaşlığa dayanıyor. Diğerleri de Zoro kadar olmasa da bu şekildeler.
Robin dışında bir de Sanji geliyor aklıma. Sanji'nin Zoro'yu öldürebileceğini düşünüyorum. Zorodan farklı olarak bazen gerçekten Sanji'nin Zoro'dan nefret ettiğini düşünüyorum.
Kendisinden başka kimse öldürmesin diye yapıyor işte. xdSanji Zoro için canını ortaya koyuyor la nasıl sevmiyor:/
Robin'im sana söylüyorum, Fejugod sen anla mı demek istiyorsun buradaEğer gerçekten böyleyse Robin Enies Lobby arcını bir daha okumalı. xd
İkincisi Sanji bir kadın olan Monet'i Zoro'ya bırakacak kadar ona değer vermekte ve onun yumuşak bir yanı olduğunu düşünmekte. Thriller barkta da Zoro yerine kendisini sunmakta. Sevmeyen böyleyse sevse napar bilemem. xd
Zoro'yu sevmekten çok Zoro'nun kendisini feda etmesine izin vermeyi kendine yedirememek bence oradaki durum. Tabi ki seviyordur az çok ama sevgiyle nefret bir arada yürüyebilen şeyler zaten. İkisinin de birbirine olan sevgisi tayfaya olan sevgilerinin bir yansımasından ibaret.Sanji Zoro için canını ortaya koyuyor la nasıl sevmiyor:/