Hala oy kullanmamış olan varsa kullansın yakın zamanda ödülü açıklanacak çünkü.Arada böyle hatırlatma yapalım da tam verim alalım konudan.
Daha 15-20 günü var.Hala oy kullanmamış olan varsa kullansın yakın zamanda ödülü açıklanacak çünkü.Arada böyle hatırlatma yapalım da tam verim alalım konudan.
Evet ama geç kalanlar olabilir anket sıfırlanmdan önce oy kullananlar vardı onlar tekrar görsün.Haftada bir güncellerim gibi bundan sonra.Daha 15-20 günü var.
Anketi açan arkadaşın emeklerini ayrı tutarak söylüyorum,Evet ama geç kalanlar olabilir anket sıfırlanmdan önce oy kullananlar vardı onlar tekrar görsün.Haftada bir güncellerim gibi bundan sonra.
Mesele Sabo değil zaten önemli olan Sabo kalibresindeki adamlardan beklentiler ne onu görebilmek.Ve kim bilecek nokta atışı yapacak onun heyecanını yaşamak.Anketi açan arkadaşın emeklerini ayrı tutarak söylüyorum,
Sabo ile ilgili her hangi bir şey için oy kullanmak, tamamen israf olur
Tahminim çok kritik bir yerde gibi hissediyorum. Hani oynasa oynasa 100m oynarmış gibi gibiMesele Sabo değil zaten önemli olan Sabo kalibresindeki adamlardan beklentiler ne onu görebilmek.Ve kim bilecek nokta atışı yapacak onun heyecanını yaşamak.