ilahi siz. Yahu Luffy daha 7, Ace 10 yaşındayken bu herif devrimcilerleydi yani Luffy'den 10 Ace'den 7 yıl daha önce dünyanın en önemli adamlarının yanında eğitimlerini almaya başladı. Nasıl bu kadar eziklemeye çalışabiliyorsunuz anlamıyorum çok kuvvetli hakisi olduğunu gördük arenada hiç kimseyi ciddiye almadan şak diye Mera Merayı eline geçirdi Zeka, strateji ve güç olarak 2 kardeşinden de daha ötede olduğu çok belli. Amiral ile dövüşünde 2 tarafta dövüşü ciddiye almadı ve öylesine çarpıştılar ama ciddi olsalar bana göre neredeyse denk çok zorlu bir vs olurdu. karasakalın 1. tümen komutanı denen burgess'ı madara etti ciddi bir dövüş bile olmadı vurdu geçti. 500-800 aralığında olduğunu iddaa edenlerin konuyu trollediğini düşünüyorum realistik bir görüş bu adamın 1.1 Milyar üzeri olduğunu rahatça söyleyebilmelidir.
Amiral dövüşünde ateş adamın nasıl soğuk terler döktüğünü görebilirsin. O dövüşte kimin üstün olduğu net bir şekilde belliydi. Logia gibi bir avantajı olmasına rağmen dövüşmek istemeyen bir amiral karşısında bile varlık gösteremeyen kalitesiz boru Sabo'ya ancak Koala'yla fingirdeşmek yakışır.
Burgess isterse 0. tümen komutanı olsun. O adamın bir Marco, bir Beckmann, bir Katakuri seviyesinde olabilmesi mümkün değil. Tümen olmadı bir anlam ifade etmiyor. Bu adamın Karasakal tayfasında en güçlü kişi olmadığını hain tavşan Carrot bile bilir. Bu yüzden tayfanın ortalama adamlarından birini pataklamış olması hiçbir şey ifade etmez.
Bunun yanında bu adamda bir Jack havası bile yok ki 1 milyarlık ödüllerin sahibi olan yonkou sağ kollarıyla aynı klasmanda ödülü olsun. Olursa dediğim sebeplerden ötürü şişirilmiş bir karakter olduğunu ispatlar ancak.