Asıl sen yanlış anladın.Senin mantığınla gidersek de Fuji'de de ileri silahlanma yok olsa g3ü kılıcına değmeden bloklayabilirdi.Adam her şeyin bir özü vardır diyerek tek hareketle kolezyumun ortasını parçalıyor.Bu normal bir b.haki kullanımı değil.Yani biz bunun gibi bir kullanım görmedik.Luffy'nin hakisinin sertliği çok yüksek seviyede değil ki.Luffy silahlanmasını geliştirdi ama bunu sertleştirerek yapmadı.Çok daha gelişmiş bir kullanım tarzını öğrendi.Yoksa Luffy'nin kokası hala hala çok üst seviyelerde değil.Ulti kafa attığında kafasınn acıdığını söyleyip,metrelerce uçan bir haldeydi en son.Ryou zaten silahlanma hakisinin Wano'da geçen adı.Yanlış anlamışsın. Ben marco ve sabonun meyve gücünü söyledim.
Ben eldeki verilerden konuşmaya çalıştım mümkün olduğunca. Sabonun luffyin kullandığı silahlanmaya sahip olduğuna dair net bir bilgi yok. Olsaydi fujjtoranin kılıcına eli temas etmezdi zaten? Diye düşünüyorum. Hakinin sertliği konusuja gelirsek. Luffynin suanki haliyle yakın değildir.bu açıdan luffynin kullandığı haki seviyesine yakın olduğunu sanmıyorum. King hibrit geçmedi diyebiliriz buna lafım yok.
Eğerki ileri silahlanmadan kastın ryou ise ve ileride sabonun bunu bildiği kesinlesirşe marcoyu alabilir. Eğer sadece siyahlaştırmaktan bahsediyorsan. İmkani yok o güçle marcoyu almasının. Alacağı bir güce sahip değil. Zaten sende alması konusundaki aynı fikirdesesin. Orta veya yüksek zorlukta alması kişisel kararla verilen bir durum. Ben ortadan biraz zor alacağını düşünüyorum. O sebeple marco diyorum.
K.hakinin gökyüzü adasında mantra olarak geçmesiyle aynı mantık.Wanodaki gördüğümüz samuraylar falan Hyogoro'nun Luffy'ye başta gösterdiği ileri seviye tekniği yapabilen kişiler.Ki bunun daha da üst versiyonunu Rayleigh kullanabiliyor.Şu anki Luffy'de onu kullanabiliyor.Hyo zaten kendisi söylüyor Luffy'nin tekniğinin daha üst seviyede olduğunu.Sabo'nun kolezyumda gösterdiği Luffy'nin Ray'den görüp yaptığı gibi duruyor.Yoksa ileri silahlanması yoksa yenemez diyorum zaten Sabo Marco'yu.