Tayfa içi ajanı değil la dış güjler dışBu nasıl tayfacılık
Tayfa içi ajanı değil la dış güjler dışBu nasıl tayfacılık
Hahahaha Zoroyu severim sadece severim yani düzHahaha fırsatını bulmuşken deneyeyim dedim Ama Zoro’yu ÇOK sevmen de yeterli benim için
Herkes kadın kesemiyor işte
Yok şu kanca.O hangi kanca ya :d şu Luffy'nin ıslattığı kanca mı
"Herkes istediğini kesemiyor işte" demek daha doğru. Senin dediğin "kıvırma" oluyor.Hahaha fırsatını bulmuşken deneyeyim dedim Ama Zoro’yu ÇOK sevmen de yeterli benim için
Herkes kadın kesemiyor işte
Demek ifşa olmamın zamanı gelmişŞşş @Mırage bizim ajanımız çaktırma
Ahaha akşam akşam iyi güldüm. Düz de olur. Mirage-Sama’ya saygımız sonsuzHahahaha Zoroyu severim sadece severim yani düz
Bence Mihawk kılıcını bir çöp ile kirletmek istemedi"Herkes istediğini kesemiyor işte" demek daha doğru. Senin dediğin "kıvırma" oluyor.
Vatağn hağyini de var mı sırada :dTayfa içi ajanı değil la dış güjler dış
Kancayı bu sefer kuru tutmuş :dYok şu kanca.
"Herkes istediğini kesemiyor işte" demek daha doğru. Senin dediğin "kıvırma" oluyor.
@Historia
Bu kılıçcılar kokularla aklını çelebilirler uyarmak lazım yinede.
Burada Mihawk gerçek kimliğini bildiği için birşey yapmamış olabilir.Yani croconun üzerine yürümedi öylece durdu.Geri kadına dönünce yürürüm belki diye açık kapı bırakmak istedi.Yok şu kanca.
"Herkes istediğini kesemiyor işte" demek daha doğru. Senin dediğin "kıvırma" oluyor.
@Historia
Bu kılıçcılar kokularla aklını çelebilirler uyarmak lazım yinede.
Aynen Okamalar ile temizledi ya kancayla kirletmedi.Ahaha akşam akşam iyi güldüm. Düz de olur. Mirage-Sama’ya saygımız sonsuz
Bence Mihawk kılıcını bir çöp ile kirletmek istemedi
Dua et takmıyor kancayı.Vatağn hağyini de var mı sırada :d
Kancayı bu sefer kuru tutmuş :d
Traşcı v2 hoşgeldin. Mihawk okama sever adam sevmez diyorsun yani.Burada Mihawk gerçek kimliğini bildiği için birşey yapmamış olabilir.Yani croconun üzerine yürümedi öylece durdu.Geri kadına dönünce yürürüm belki diye açık kapı bırakmak istedi.
Ee çünkü Mihawk’ın kestiği okamalar>Croco bunu tartışmayalım artıkAynen Okamalar ile temizledi ya kancayla kirletmedi.
Bak sakalların kalmış git orayı traşla.
Reyiz arkanı kolla sen :d crocun hali belli olmaz xdEe çünkü Mihawk’ın kestiği okamalar>Croco bunu tartışmayalım artık