Ahahahah iyi güldürdünÇok çok ben inanıyorum buna Mirage-Sama hadi bee çok olduğunu söyle beee hadii hahaha
Ahahahah iyi güldürdünÇok çok ben inanıyorum buna Mirage-Sama hadi bee çok olduğunu söyle beee hadii hahaha
Hahaha hadi hadi sen git Croco ile kumdan Luffy yap, ama dikkat et dövmesin Croco’yu@Mırage Bak anlamış arkadaş temiz hava alayım diyor. Kılıç kokunuzla milletin ciğerlerini harap ediyorsunuz!
Aynen öyleTabii ki kılıççıyız
Güldüğüne sevindim FANDAŞAhahahah iyi güldürdün
Hani olur ya üni bahçelerinde sana kredi bağlamaya çalışan kişiler aynı öyle ısrar ediyonAynen öyle
Güldüğüne sevindim FANDAŞ
Yok kanca yapıyorum ben. Elinde kılıç olanlar geri vites falan yapıyor daha zevkli o.Hahaha hadi hadi sen git Croco ile kumdan Luffy yap, ama dikkat et dövmesin Croco’yu
O hangi kanca ya :d şu Luffy'nin ıslattığı kanca mıYok kanca yapıyorum ben. Elinde kılıç olanlar geri vites falan yapıyor daha zevkli o.
Wb çöp. Hadi bakalımNe sevdiğim, ne de sevmediğim kişi. Bu yüzden yolgeçen hanı misali ortada kalmış durumdayım. İki seçeneğe de oy veremedim.
Hahaha fırsatını bulmuşken deneyeyim dedim Ama Zoro’yu ÇOK sevmen de yeterli benim içinHani olur ya üni bahçelerinde sana kredi bağlamaya çalışan kişiler aynı öyle ısrar ediyon
Yaa fandaş tabi ikimizde one piece fanıyız normal
Herkes kadın kesemiyor işteYok kanca yapıyorum ben. Elinde kılıç olanlar geri vites falan yapıyor daha zevkli o.
Şşş @Mırage bizim ajanımız çaktırma
Bu nasıl tayfacılıkŞşş @Mırage bizim ajanımız çaktırma