Videoları iyiymiş ya bu adamın. Özellikle Akainu videosu harika. :d
Videoları iyiymiş ya bu adamın. Özellikle Akainu videosu harika. :d
Ona baktım ben de iyi güldüm ağzı falan tam oturuyor konuşmaya.Videoları iyiymiş ya bu adamın. Özellikle Akainu videosu harika. :d
Zoro uyurken enma da onu koruyor mu peki?Tayfadaki en fedakar insandır.
Sürekli uyumasının sebebi yorgun veya sevdiği için değildir aslında. Tayfaya bir gizli saldırı olduğunda ilk önce en zayıf halka aradan çıkartılır. Bunun için zoro reis. Kendini uykuda gösterip , gardını indiriyor ve tüm saldırı riskini kendine alıyor.
Enma koruyor tabi, Lütfü mü koruyacaktıZoro uyurken enma da onu koruyor mu peki?
O Sanjiyi görevlendirmiş bu iş içinEnma koruyor tabi, Lütfü mü koruyacaktı
işte bunu bilemedin zoro ve luffy hep ana savaşçılar oluyor emirler ve görevlendirmeyi genelde nami ve sanji yaparO Sanjiyi görevlendirmiş bu iş için
Şu çocukta beyin varmış gibi yapmayın bizi mi kandırıyorsunuz kendinizi miO Sanjiyi görevlendirmiş bu iş için
Ulan Red karaktere de şirk koşuyorsun artık püh sana daha ne diyim.Şu çocukta beyin varmış gibi yapmayın bizi mi kandırıyorsunuz kendinizi mi
Çok ilginç bir yaklaşım olmuş...Tayfadaki en fedakar insandır.
Sürekli uyumasının sebebi yorgun veya sevdiği için değildir aslında. Tayfaya bir gizli saldırı olduğunda ilk önce en zayıf halka aradan çıkartılır. Bunun için zoro reis. Kendini uykuda gösterip , gardını indiriyor ve tüm saldırı riskini kendine alıyor.