Öyle bir saldırı yapamayanlarda var.Çatıdaki en büyük şovu ''Hüüü Law bu en büyük saldırım. İşe yaramazsa beni buradan götür ki ölmeyeyim.'' dir.
Öyle bir saldırı yapamayanlarda var.Çatıdaki en büyük şovu ''Hüüü Law bu en büyük saldırım. İşe yaramazsa beni buradan götür ki ölmeyeyim.'' dir.
Herkesin enması yok çünkü.Öyle bir saldırı yapamayanlarda var.
Herkes kullanamaz da ondan.Herkesin enması yok çünkü.
Herkes yazar torpilli değil çün... Tamam yav devam ettirmeyecem bu şakayı.Herkes kullanamaz da ondan.
Enmayı herkes kullanamaz.Enma Kaido'yu kesiyor argümanları kaale bile alınacak argümanlar değilde,sen olduğun için cevap verdim.Herkesin enması yok çünkü.
Keşke yukarıda yazdığımı görseydin.Enmayı herkes kullanamaz.Enma Kaido'yu kesiyor argümanları kaale bile alınacak argümanlar değilde,sen olduğun için cevap verdim.
Uyan geldik.İçerden bilgi : Gerçek anket sonuçlarından sonra Oda ve editörleri acil olarak toplandılar.
Editörler : Bu çar çok popüler oldu Luffy'i bile geçmiş.Acil birşeyler yap gözden düşür.Komedi malzemesi haline falan getir az dalga geçsinler bu böyle gitmeyecek...
Oda : Tamam tamam aklımda bir fikir var.
One piece 1012 basılır.
Yoksa siz bu zamanlamanın tesadüf olduğunu mu sanıyordunuz.
Yanlış bilgi. Oylama zoro'nun en çok şov yaptığı 1000-1004. bölümlerin arasında yapıldı.İçerden bilgi : Gerçek anket sonuçlarından sonra Oda ve editörleri acil olarak toplandılar.
Editörler : Bu çar çok popüler oldu Luffy'i bile geçmiş.Acil birşeyler yap gözden düşür.Komedi malzemesi haline falan getir az dalga geçsinler bu böyle gitmeyecek...
Oda : Tamam tamam aklımda bir fikir var.
One piece 1012 basılır.
Yoksa siz bu zamanlamanın tesadüf olduğunu mu sanıyordunuz.