Zoro karakteri gereği bu tarz tepkiler veren adam. Robin ve Usopp konularında haklı olduğu için tepki görmezken Sanji konusunda haksız olduğu için tepki görüyor sadece. Yine Luffy'e ayık ol burası NW çıkışı da boş beleş bir çıkıştı ama bu muhabbetlerin yanında önemsiz diye geçiyorum onu. Sanji konusunda da haklı olsaydı kimse ses etmezdi bu duruma yoksa niyetinden şüphem yok benim. Mangaka da olay yanlış anlaşılmasın diye vakit kaybetmeden Luffy ile olan muhabbetini çiziyor zaten.Ben de bundan(Red'in yazdığından,) bahsediyorum aslında. Birinin bunu yapması gerekiyor ki, diğer tayfa üyeleri bazı şeyleri anlasın. Usopp ve Robin olayında da benzer bir tavrı vardı. Hepsinin suçluluk oranı farklı ama Zoro'nun tavrı hep aynı. Nasıl ki Robin'i ve Usopp'u da seviyorsa Sanji'yi de seviyor ama kendi başına hareket etmesine kızıyor. Durum bundan ibaret. Bundan sonra da benzer durumlarda aynı tepkiyi verecektir. Sonuçta Zoro, Sanji'den nefret etmiyor. Orada da kişisel duygularından ötürü öyle konuşmuyor. Bunu anladıktan sonra Zoro'nun sözlerine yine de katılmayanlara lafım yok. Ben; "Zoro, Sanji'yi sattı," gibi laflara tepki gösteriyorum sadece. Çünkü mevzu o değil.
@killz0ne
Siz fitneyi verince tekrar okudum bölümü yukarıda yazdım görüşümü