5 sene önce severim demişim. Geri de alınmıyor
Ağzın bal yesin fandaş.Fazla assolist ama o da. Arcın başından beri Jack'i Hawkins'i filan paket etmesini bekliyoruz. Daha Who's Who'yu önden götürüp Kaido'yu biçecek. Sabrımız taştı artık. Yapsın şunları. Biz Yasu'nun idamına bile gitmeyen Sanji'yi mi göreceğiz?
Hatırlıyorum Sitenin tadı böyle çıkıyormuş ama. Fanlıkta da çok ciddi değilim aslında. Luffy'nin haterı olmadım. Zoro'yu daha çok seviyordum hala da öyle. Ciddi yorum yapınca da hepsinin hakkını veririm hala.@Rika hatırlıyor musun bilmiyorum. Siteye ilk üye olduğun zamanlar belli bir taraf tutmuyordun. Sonra sana ileride istemesen bile taraf tutacağını söylemiştim. Zoro fanı yada hateri olacağını. Sende yok ya falan demiştin.
Görüyorum ki doğru yolu bulmuşsun
Ben sevmiyorum demişim, neye kafam attıysa alskdjakl5 sene önce severim demişim. Geri de alınmıyor
Siteye girmeden önce fanıydık be. Yıllar geçmiş.@Rika hatırlıyor musun bilmiyorum. Siteye ilk üye olduğun zamanlar belli bir taraf tutmuyordun. Sonra sana ileride istemesen bile taraf tutacağını söylemiştim. Zoro fanı yada hateri olacağını. Sende yok ya falan demiştin.
@Rika@Rika hatırlıyor musun bilmiyorum. Siteye ilk üye olduğun zamanlar belli bir taraf tutmuyordun. Sonra sana ileride istemesen bile taraf tutacağını söylemiştim. Zoro fanı yada hateri olacağını. Sende yok ya falan demiştin.
Zoro'yu Helmeppo'nun ezdiği pirinç topunu yediğinde sevmiştim daha. Güçlü olsun olmasın severim reisi. Geri kalanı gırgır
Bende ilk gördüğüm an sevmiştim fandaşım... Kralsın...Zoro'yu Helmeppo'nun ezdiği pirinç topunu yediğinde sevmiştim daha. Güçlü olsun olmasın severim reisi. Geri kalanı gırgır