Adam tayfanın parasını kumara içkiye bide kadına harcıyor, tayfanın yüz karası bite killerdan tek yemesi hani şu Page oneın altı seviyesindeki killer.Pis beeee.Güya samurayların lideri olacaktı kortezanlarla düşüp kalktı.Pis sapık
Adam tayfanın parasını kumara içkiye bide kadına harcıyor, tayfanın yüz karası bite killerdan tek yemesi hani şu Page oneın altı seviyesindeki killer.Pis beeee.Güya samurayların lideri olacaktı kortezanlarla düşüp kalktı.Pis sapık
Luffy’nin et rızkını kumarlara yatırdı bende gördüm.Bari para harcıyon kum torbası felan al güçlen tek yiyip duruyorAdam tayfanın parasını kumara içkiye bide kadına harcıyor, tayfanın yüz karası bite killerdan tek yemesi hani şu Page oneın altı seviyesindeki killer.
Nami 3 kuruş para veriyor hepsine, kim ne rızkı yiyecek? :dLuffy’nin et rızkını kumarlara yatırdı bende gördüm.Bari para harcıyon kum torbası felan al güçlen tek yiyip duruyor
Harbi efsane. Sezonun başından beridir "onu kesecek bunu kesecek" denildi, sonuç aklını sıyırmış haldeki Killer'ı kesti.Sen bir efsanesin...
Zoro bir efsanedir bu asla değişmez... ve Maç 90 dk reyiz... Daha Wano bitmedi heberin olsun...Harbi efsane. Sezonun başından beridir "onu kesecek bunu kesecek" denildi, sonuç aklını sıyırmış haldeki Killer'ı kesti.
Düşünülen mücadeleler ise şöyleydi
Ashura
Denjiro(kimliği belli olmadan önceki hali)
Jack
King
Kaido
Dediğin gibi sadece efsanelerde yaşandı fakat gerçekte fos.
Mantığı olmayabilir, ama eğlenceli olabilir.Benim bu iki durumla ilgili yorumum belli. Biri yönünü kaybeder, biri kadın peşinde gider. İki olay da karakterler normalde sebepsiz yere gitseler saçma olacak durumu normal hale getiriyor. Buradan karakter gömmenin mantığı yok bence.