Bugün kılıcına sahip çıkamayan, yarın ... :dDün mangaya yeniden başladım. Renkli versiyonundan yavaş yavaş okuyorum. Reis daha 31. bölümde kılıcını çaldırmış. ''Zaman atlaması sonrası Zoro, zaman atlaması öncesindeki gibi değil.'' diyenler utanır mı sanmam :s @Historia
Fanları uçtuğu için haterları var yalnız, yoksa ben de severim keretayı.Çok baskın bir karakterdir.Fanları tutkulu haterları azılıdır.Korsanların bol olduğu yerlerde yaşar,insan etiyle beslenir.Sapık ve lastik çocuk fanlarının ortak noktasıdır
Bence lastik fanlarıyla kapışırlar azılı bir mücadele geçer aralarındaFanları uçtuğu için haterları var yalnız, yoksa ben de severim keretayı.
Luffy ve Zoro zurnalandığında iyi kapışma dönmüştüBence lastik fanlarıyla kapışırlar azılı bir mücadele geçer aralarında
Vay be reis hiç çizgisini bozmamış dün neyse bugün de oDün mangaya yeniden başladım. Renkli versiyonundan yavaş yavaş okuyorum. Reis daha 31. bölümde kılıcını çaldırmış. ''Zaman atlaması sonrası Zoro, zaman atlaması öncesindeki gibi değil.'' diyenler utanır mı sanmam :s @Historia
Hatta zaman atlaması sonrası 1 değil 2 defa çaldırarak tekniğini geliştirmiş.Vay be reis hiç çizgisini bozmamış dün neyse bugün de o