Sorularımın cevapsız kalmasını bazı şeylerin cevabı olarak kabul ediyorum ne zamandır. Yine bu "cevap" klişesi bozulmadı1 konuda anlaşamayacağız çünkü seriyi yorumlama şekillerimiz farklı.Bana kalırsa Zoronun alacağı seviye seri sonunda Rayleigh(yani amiral yonko arası) seviyesinde olacak.İşte bazı süpernovalar ise geleceğin Yonkoları.Sen Luffy=Zoro serinin iki zirvesi olarak düşünüyorsun ve bu çerçevede yorum yapıyorsun.Ben ise Luffyyi KK,Kid Law Oruç üçlüsünü Yonko Zoroyu ise Rayleigh seviyesinde hayal ediyorum seri sonunda.Ha ne olacağını seri sonunda göreceğiz,sonuçta ikimizinde elinde somut veri yok.Sen Picayı kesmesini mi örnek göstereceksin?veya ben Apoo Kizaruyu parçalamıştı diye mi örnek vercem?Bu tartışmadan çıkamayız kısacası seriyi yorumlama şeklimiz,beklentilerimiz farklı.
Zoro vs Vista konusunda ise kaçırdığın bir nokta var bence.Yonko Commanderlar arasında öyle ahım şahım bir fark yok.Sağ kollar ayrı bir güçlü oluyor genelde fakat 2. adamla 3. adam arası 4. adam arası öyle müthiş bir fark yok.Ki Vistanın en güçlü 4. eleman olduğunu düşünüyorum WB tayfasından o ayrı mesele.(Ace yerinin adamı değildi)Yani Zoro eğer 1 arc önce 3. adam seviyesindeyse sonraki arc sağ kol seviyesine çıkabilir güzel bir power upla.Commanderlar arası uçurum yok.O yüzden Vistayı rahat yener demem saçma olur,çünkü Vistayı rahat yenebilecek karakter sayısı zaten seride az.
Ama şöyle diyim rahatla.Cracker seviyesine belki biraz üstüne gelebilir.Vistayı yine zorlanarak yener orası ayrı.Ray seviyesine çıkınca o dediğin gibi eze eze yenebilecek güce gelir.
Size göre Bonney, Bege ve Killer'ı sayma, kalan novaların hepsi yonkou-amiral hepsi Zoro'dan güçlü zaten
Şimdi yine yazıcam yeni cevap gelmeyecek. O yüzden fazla söze gerek yok, eyvallah