Luffy>>big mom.
Luffy>>big mom.
Daha çok Bigmam dersin
Bana verdiğim örnekteki karakterle gel.
Ne var burada ? Law ne yapmış burada ?Bu da arc’taki en güçlü karakterin kim olduğunun başka bi kanıtı.
Raizo reisi kastettim de neyse. Bu tepkiler uzar gider.
Kaldıramadığımıza emin misin ben @Cavitq11'in bu dövüş belli olmaz demesini beğendim destekleyecek mesaj attım üzerine.Raizo reisi kastettim de neyse. Bu tepkiler uzar gider.
kafayı yiyen ben değilim. Bi insanın buraya “şimdilik law>zoro olabilir ama sonra değişiri” yazmasını bile kaldıramıyorsunuz.
Benim de normalde attığım mesaj bu:Kaldıramadığımıza emin misin ben @Cavitq11'in bu dövüş belli olmaz demesini beğendim destekleyecek mesaj attım üzerine.
Law kazanabilir diyebilirsin bunda bir sıkıntı yok ama konu Zoro olunca kabul etmen lazım gözün kararıyor senin.
Saçma cevap gelirse saçma cevap veririm konu geyiğe döner bu kadar basit.Şimdilik law. Zoro’nun daha güçlü olacağından eminim ama bu arc mı geçecek ondan emin değilim.
Law bi güçlenme daha almazsa king indiren zoro’dan güçsüz kalır. Tabi uyanışta ustalaşırsa yeni güce gerek de kalmayabilir.
Reis sen bi daha iddiaya girme, o pp ne Allah aşkınaZoro>=Luffy>Kid>Law>=Sanji.
Gördüğünüz üzere arkadaşlar Zoro ve Law arasında kilometreler değil ışık yılı kadar fark var.
Law hiçbir kulvarda Zoro'dan üstün değildir.
Sen de abartmışsın. O kadar da değil az objektif ol.Zoro>=Luffy>Kid>Law>=Sanji.
Gördüğünüz üzere arkadaşlar Zoro ve Law arasında kilometreler değil ışık yılı kadar fark var.
Law hiçbir kulvarda Zoro'dan üstün değildir.