Yami
Eğitimden sonra Zoro çok farklı bir seviyede. Kolay kolay inmez.
Law alamaz öyle kolay.
Law alamaz öyle kolay.
Güzelmiş. İki taraf için de zor bir dövüş ve olay hakide bitiyor. Dediğim gibi şimdilik bence de Law bir tık önde.Zoro vs Law hakkındaki en güzel analizlerden biri
Haklısın güç çıtalarımız farklıOlabileceği maksimum amiral demişsin. Öyle olursa zaten kral olur bu adam. :/ Zoro'nun seri sonunda amiralleri paçavra gibi atacağını sanıyorsan büyük yanılgı içerisindesin diyeceğim de sen yonkou=2 amiral diyenlerdensin. Tartışmalarda hep zıt gitmemizin temel sebebi bu aslında. Kafamızda çok farklı güç seviyeleri var.
Ortalama üstü k.haki işe yarar evet ama Zoro'dan ortalama üstü k.haki falan göremedim ben.
Law tayfadan dolayı kaybediyor zaten. Yine de bu durum onun güçlenmesine engel değil. Mihawk örneği var seride ne de olsa.
Ya bırak hocam Mihawk'ın önünde diz çökmesini onu yenmek için yaptığını düşünen adama bu kadar şey mı yazıyorsun değer mi sence? Zoro'ya emir eri diyenlerle farklı bir manga okuyoruz herhalde benim okuduğum mangada Luffy Usopp'u çağırıcakken Zoro tayfadan kim giderse ben tayfadan çıkarım ve affetmem azcık adam olun diyen ve sözünü dinleten biriydi. Herhalde ben farklı bi manga okuyorum bazılarıyla .Zoro ne emir eridir ne yancıdır. Tayfada ki kimse öyle bir şey değil. Zoro bugün Luffy'nin dostu kardeşi gibi bir yerdedir. Tayfada öyle alt üst ilişkisi yok. Ama Zoro bu işin bilincinde biri. Ve Luffy'e saygı duyuyor. Duyması gerektiğini düşünüyor. Kaptan dediği adam ve iradesine şahit olduğu bir adam. Yoksa Zoro Luffy'nin tersini görsün bunu yüzüne vurur. Gerekirse de Luffy'e karşı savaşır.Tersi dediğimde öyle Usopp'un ki gibi bir şey değil. Kendisini hayal dünyasına kaptırmış Dof'un adamları gibi sanmayın Zoro'yu. Tayfadaki herkesin güvenini kazanmıştır Luffy. Ve sonrasında da Luffy'e güven vermişlerdir. Bizim tayfa öyle herhangi bir tayfa gibi değil. Tayfanın bağları fedekarlık üzerine kuruldu. Birbirilerine olan sevgi ve saygıları da her geçen macerada arttı. Emir eri felan yanlış. Ama gerektiği yerde Zoro işin raconuna göre de davranır. Tayfadaki herkes. Luffy bile.
Dövüş için Zoro'nun ben yenebileceğini düşünüyorum.
Ama işte konu yeni teknikler değil. Teknikler konusunda haklısın. Ama konu haki. Hakide kötüysen birden iyi ya da master olamazsın.@Densetsu no Samurai
Yok zaten bana kalırsa ortada bir dövüş ama fanlığımdan dolayı Law dediğimi belirttim. :/ İki taraf da duruma göre kazanabilir.
Bence gökten zembille inecek güçler. Gidişat onu gösteriyor. En net dövüşü Luffy çıkardığı için Luffy üzerinden örnek vereyim. Tek başına Dof'u yenemeyen Luffy yakında Yonkou ile çarpışacak. Bildiğin çat-pat p-up'lar ala ala ilerleyecek. Shounen seri ne de olsa.
Ya da Water 7 diyeyim. Lucci'den, Kaku'dan tek yiyen adamlar gittiler 24 saat sonra aynı kişileri yendiler. Hayali bir seri olduğu için bu tarz şeyler olağan duruyor.
Yine Luffy üzerinden gideyim. :/ Luffy'nin de hakisi kötü. H.hakide Shanks'ın yarısı kadar. K.hakide Rayleigh'nin çeyreği kadar. B.haki desen yine öyle. Seri sonunda böyle olmayacak ama. H.hakide kesinlikle zirve olmakla birlikte diğer haki türlerinde de zirveye oynayacak.Ama işte konu yeni teknikler değil. Teknikler konusunda haklısın. Ama konu haki. Hakide kötüysen birden iyi ya da master olamazsın.
MF Luffy diyip susayım . Adam hakinin ne oldugunu bilmeden binlerce hatta onbinlerce marineyi gazla bayılttı hatta Croco'yu habersiz b.haki ile aldı diyenler var. Yani Oda istesin yolda giden adam haki master olur.Ama işte konu yeni teknikler değil. Teknikler konusunda haklısın. Ama konu haki. Hakide kötüysen birden iyi ya da master olamazsın.
Luffy'nin o seviyeye gelmesi Tüm Kek'i de sayarsak 4 arc işte. 4 arc dediğimiz şey gökten zembille inmek değil ki Neyse bakalım ben de kaçayım artık. İyi geceler ellerine sağlıkYine Luffy üzerinden gideyim. :/ Luffy'nin de hakisi kötü. H.hakide Shanks'ın yarısı kadar. K.hakide Rayleigh'nin çeyreği kadar. B.haki desen yine öyle. Seri sonunda böyle olmayacak ama. H.hakide kesinlikle zirve olmakla birlikte diğer haki türlerinde de zirveye oynayacak.
Konu biraz kayıyor gibi ama şunu da söyleyeyim. Ya dediğim gibi gökten zembille güç inecek ya da time-skip olacak. Hangisi makul gelirse artık.