Law+rufi+Gatz+all anca indirdiler Dof'u ama yürek olsa Law'da kendi tayfasını alıp giderdi Dof'a. O kadar beklemiş biraz daha beklesin güçlensin de dalsın yok Dof'u geçemez ise o halde Luffy'nin köyüne yerleşsinLaw gücünün farkında napsın adam gücü yetmiyor Dofa,intikamda almak istiyor mecbur Luffy i kullandı.
Lawdan bir cacık olurmu bilmem ama Zoroyada yennilmez la.
Başladın yine. Seninle tartışmak içimden bile gelmiyor :/Law+rufi+Gatz+all anca indirdiler Dof'u ama yürek olsa Law'da kendi tayfasını alıp giderdi Dof'a. O kadar beklemiş biraz daha beklesin güçlensi de dalsın yok Dof'u geçemez ise o halde Luffy'nin köyüne yerleşsin
Zoro yine buna göre daha iyi bir karakter. Öğrenci olarak hile yapsa da Mihawk'a tek dalar ya da kendi dövüşüne başkasını maydanoz etmez çok önceden planlar yaparak. Zoro ister istemez bir yerlere gelecek bir karakter. Ama law rıfiye yancı olmaktan öteye gidemez, Cavendish seviyesi olur.
Urouge reyiz yonkolarla takılırken Law gibiler küçük işler peşinde
Zoro da Luffy'nin yancısı zaten.Law+rufi+Gatz+all anca indirdiler Dof'u ama yürek olsa Law'da kendi tayfasını alıp giderdi Dof'a. O kadar beklemiş biraz daha beklesin güçlensin de dalsın yok Dof'u geçemez ise o halde Luffy'nin köyüne yerleşsin
Zoro yine buna göre daha iyi bir karakter. Öğrenci olarak hile yapsa da Mihawk'a tek dalar ya da kendi dövüşüne başkasını maydanoz etmez çok önceden planlar yaparak. Zoro ister istemez bir yerlere gelecek bir karakter. Ama law rıfiye yancı olmaktan öteye gidemez, Cavendish seviyesi olur.
Urouge reyiz yonkolarla takılırken Law gibiler küçük işler peşinde
Kılıcında açılacak bir çentiği, gururuna sürülecek bir leke olarak gören adamın, daha az hakiye sahip olacağını düşünmüyorum.Law çıplak elleriyle Doffy'nin tellerini blokluyor. Zoro'dan daha bu seviyede bir Haki ustalığı göremedik.
Direkt doğruları söylüyorum üzerine denecek bir şey kalmıyorBaşladın yine. Seninle tartışmak içimden bile gelmiyor :/
Zoro yancı değil, Zoro bir emir eri. Git de gitsin gel de gelsin. Ama Law tam bir yancıZoro da Luffy'nin yancısı zaten.
Git de kaybolur gel de yolu bulamaz. Hem eninde sonunda kim Luffy'nin yancısı olmayacak ki?Direkt doğruları söylüyorum üzerine denecek bir şey kalmıyor
Zoro yancı değil, Zoro bir emir eri. Git de gitsin gel de gelsin. Ama Law tam bir yancı
Heeee aynen öyle.Direkt doğruları söylüyorum üzerine denecek bir şey kalmıyor
Zoro yancı değil, Zoro bir emir eri. Git de gitsin gel de gelsin. Ama Law tam bir yancı
Köpek gibi yaniZoro yancı değil, Zoro bir emir eri. Git de gitsin gel de gelsin. Ama Law tam bir yancı