Law olmasa Sanji ölüydü ,Law alır Zoroyu.Sanji en az Zoro kadar güçlüdür ama neyse yeri değil konu dağılmasın
Law olmasa Sanji ölüydü ,Law alır Zoroyu.Sanji en az Zoro kadar güçlüdür ama neyse yeri değil konu dağılmasın
Yancı demen yanlış dostum Zoro da luffy'nin ortağıdır ve 2.kaptandır.Biri Luffy'nin ortağı,
Diğeri Luffy'nin yancısı,
Sonuç belli.
Usopp olmasa Sugar Law+Luffy'i temiz teklerdiLaw olmasa Sanji ölüydü ,Law alır Zoroyu.
Yok hiç yanlış değil. Bunu Luffy'nin kendisi söylüyor ;Yancı demen yanlış dostum Zoro da luffy'nin ortağıdır ve 2.kaptandır.
bkz: Roger'in , rayleig'e : ben ölmeyeceğim ORTAK demesi gibi , Zoro = Rayleigh
Law gücünün farkında napsın adam gücü yetmiyor Dofa,intikamda almak istiyor mecbur Luffy i kullandı.Usopp olmasa Sugar Law+Luffy'i temiz teklerdi
Law Dof'u indirmek için ittifak arayan adam. Zoro Mihawk'u indirmek için öğrencisi olan adam. İkiside rezil ama emir eri Zoro daha bir önde Luffy'nin yancısı Law'a göre. Law'dan bir cacık olmaz
Zoro'nun wano'da ASHURAyı göstermesini bekliyorum artık ve şu sıkıcı big mom adasından bi kurtulsakta wanoya gitsek artık.Şuan kimseye bir şey kabul ettiremeyiz. Wano'yu bekleyelim belki orada bir şeyler açıklığa kavuşur.
Bence Zoro alır.
Kim demiş?Hakisi daha iyi ,
Kim demiş?Kılıç Ustalığı daha iyi
Öyle bi şey yok. Ashura tek bi saldırı haydi 2-3 kez olsun. G4 ise bambaşka bi şey.ASHURA sını görmedik ashura büyük bi faktör çünkü Luffy için G4 neyse zoro için ASHURA odur.