Law’a bak yonko indirmiş… hangi seride oldu bu acaba skksskskBu nerenin hikayesinde geçiyor, kumlar ve çöllerde mi
Law’a bak yonko indirmiş… hangi seride oldu bu acaba skksskskBu nerenin hikayesinde geçiyor, kumlar ve çöllerde mi
İndirdiler mi BM'yi? İndirdiler.Bu nerenin hikayesinde geçiyor, kumlar ve çöllerde mi
Yahu hala çatı performansı diyorsun. Öyle uzaktan 1 slash atmakla olmuyor o iş, öyle ki sonrasında ne hale geldiğini de gördük.Zoro’nun sadece çatı performansı bile yeterli bu vs için… ya da dediğim gibi kral haki muhabbeti de yeterli… :d
Bu arada… Sen buradaki farkı böyle anlıyorsun da… 2y önce Luffy’nin şamar oğlanı yaptığı Croco’yu nasıl hala yüceltiyorsun merak ediyorum…? Gerçi iki olaya da düz mantıkla yaklaşıyorsun normal aslında…
Tabi ki de çıkmaz Red’im…İster düz yaklaş, ister ters, ister amuda kalkıp yaklaş, ister emekleyerek ama yine de böyle bir mantık çıkmaz
Uzaktan bir slash mı…? Skskskks Sonrasında o hale nasıl geldi acaba onu da yazsana… :dYahu hala çatı performansı diyorsun. Öyle uzaktan 1 slash atmakla olmuyor o iş, öyle ki sonrasında ne hale geldiğini de gördük.
Diğerleri ise bildiğin karşılaşmış, vs atıyor...
İşine gelmeyince nasıl hemen Croco diyor...
Reis Croc'un ID ve MF performansı ortada, karşısına çıktığı karakterler ortada. Niye yüceltmeyelim?
İşinize gelmediği için kabullenememenizi anlıyorum...
Evet, banane ne hale geliyorsa. Geliyor mu Yonkou karşısında o hale geliyor.Uzaktan bir slash mı…? Skskskks Sonrasında o hale nasıl geldi acaba onu da yazsana… :d
Croco’yu hiçbiri takmadı… fasulye görevi görüyordu Mf de…
Zoro KK üstü olacakmış öyle deme... :SMillet Law = WB diyor. Zorocular şunu cevaplamalı Rayleigh > WB olabilir mi?
Zoro iki yonko saldırısı durdurdu orada ama Zoro olunca işte bunlar küçümseniyor neyse… :dEvet, banane ne hale geliyorsa. Geliyor mu Yonkou karşısında o hale geliyor.
Law Yonkou karşısında ne hale geldi? Hla dövüşüyordu her türlü.
Hahahah aynen kanka aynen takmadılar Croc'u iyi hikaye anlatıyorsun yine.
En çok da Mihawk takmadı değil mi? Croc gelene kadar herkesi kesen adam o gelince geri vitese takmayı tercih ediyor. Normalde takmaz çünkü...
Tamam aynı fikirdeyiz o zamanYüceltmek için değil de gerçek bu yani. Sonuç olarak en iyi kılıç ustası ve korsanlar kralı sağ kolu olacak. Bana göre de yakın olurlar.
Bana Law'ın indirdiği yonkouyu anlatsana seni dinliyorum.İndirdiler mi BM'yi? İndirdiler.