Neymiş bu Wano arkadaş. Herkes Wano da Wano diyor.Eminim ki bu anket wanodan sonra açılmış olsa yüzde 99 zoro önde olurdu. Pek ihtimal vermiyorum ama belkide o zamana kadar zoro vs dof tartışırız.
Neymiş bu Wano arkadaş. Herkes Wano da Wano diyor.Eminim ki bu anket wanodan sonra açılmış olsa yüzde 99 zoro önde olurdu. Pek ihtimal vermiyorum ama belkide o zamana kadar zoro vs dof tartışırız.
Wano'da çok büyük ihtimalle Zoronun tam gücünü göreceğiz. O yüzden Wano dedim yaniNeymiş bu Wano arkadaş. Herkes Wano da Wano diyor.
Buggy sama zorodan güçlü mihawk bile adami kesememis ciragi ne olabilir ki :\Ne zaman ortak oldu bunlar? İttifak olunca ortak mı olunuyor? Luffy hapisten kaçarken de buggyle falan ittifak yaptı. O da mı zorodan güçlü. Zoroya laf düşer. Zoro işin içinde yanlışlık varsa bunu dile getiren birisi. En son zouda luffyi gene dinginledi.
Bonney'e filan Law'dan güçlü dersin şimdi sen.Law kadar abartılan biri yoktur. Yonko falan denmiş ama bu saatten sonra ciddi bir zorlama ve iteleme dışında hiçbir şekilde olamayacağı çok bariz. Croco-boya'nın yonko olması daha mantıklı olur, en azından onun ulaşabileceği sınırları görmedik. Yonko olacaksa Booney olur, Urouge olur. Bunun gibi kendine güvenemeyip başkasından medet umanlar olamaz.
Urouge>Law. Bu net bana göre. Urouge'nin yaptığı ortada iken Dof köprüde Law'a çok temiz bir mağlubiyet getirdi. Hani o köprü dövüşü hem güzel hemde Dof>>Law sonucunu temiz gösteren bir dövüştü.Bonney'e filan Law'dan güçlü dersin şimdi sen.