O zaman dansOnu anladım ama iş Enma dan çıktı artık… Zoro diğer kılıçlarads veriyor ayarı… :d
O zaman dansOnu anladım ama iş Enma dan çıktı artık… Zoro diğer kılıçlarads veriyor ayarı… :d
Law ile Kid'in savaşını da tam görmedik. Gördüğümüz yerlerde hep açık yakalama sahneleri. Öncesinde vurdurmadıysa demek ki yavaş da olsa kolay kolay vurulmuyor. Ha vurmusturlar diyorsan da demek ki vurabiliyorlar. Kısacası açık vererek de olsa karşıdaki zaten Yonkou. Zoro'yu direk onun standartlarına çıkarmıyoruz sen niye Law'ın Yonkou'ya açık yakalayarak anca vurduğunu örnek veriyon ki?La dövüşleri görmüyor musun götünü kaldıramıyor kadın, Kaido mu bu?
Zoro Enma nolur yapma ıgh mıgh desin dövüş esnasında. Sonraki sahne kafasının içinde kılıç görür ve devamı malum. Bm'de gördük meyvesi olmasa kötürüm kalacaktı. Zoro'da da böyle bir meyve var mı ? yok. Cebine iki sihirli iksir sıkıştırırsa dövüş için ama bilemem. :dGüncel halleriyle bakınca Law diyorum çünkü Enma Zoro'yu çok darlıyor ve kralın hakisini uzun süre kullanamıyor. Yine de fırsatını bulan harcar yani arada öyle uçurum yok. İş irade savaşına dönerse Zoro kazanır.
@killz0ne sürekli bahsettiği yeşilin gerçek formu bu olmalı.O zaman dans
Nesi tersmiş ?Law'un meyve ters Zoro'ya varlık gösteremez.
Hiçbir harf Zoro'yu kılıçlarından ayıramaz. Hayırdır ? Tavuk bacağı mı ayırıyor ?Artık manyetik gücüyle kılıcı çekmesine gerek de yok. Kılıca ve zoro’ya aynı harfi verir. Kılıç ve zoro birbirini iteceği için eline alamaz bi daha
Herif baya ters oldu zoro’ya.
Nesi tersmiş ?
Hiçbir harf Zoro'yu kılıçlarından ayıramaz. Hayırdır ? Tavuk bacağı mı ayırıyor ?