Op evreninde kim varsa Zoro’ya ters herhalde çok ilginç… :d
Yalnız Zoro'nun hakisi falan ne derece fark yaratacak o önemli. Kaido ya da Big Mom kadar hakisi olduğunu sanmam. Law gayet meyve gücünü ona karşı kullanabilir, belli olmaz yani. Ha kullanamayacağı kadar Zoro aştıysa belli olmaz.Op evreninde kim varsa Zoro’ya ters herhalde çok ilginç… :d
Çatıda Zoro'yu pıt pıt shambles ile sağa sola atan adam Yonkouları gelince tıkanmıştı hakileri yüksek diye. Kullanamayacağı kadar aştığını sanmıyorum. Law bu gösterdiği yeteneklerle baya üzer Zoro'yu.Yalnız Zoro'nun hakisi falan ne derece fark yaratacak o önemli. Kaido ya da Big Mom kadar hakisi olduğunu sanmam. Law gayet meyve gücünü ona karşı kullanabilir, belli olmaz yani. Ha kullanamayacağı kadar Zoro aştıysa belli olmaz.
Yonkolar kadar olmasına gerek yok… Law dan üstün olmasınyeter bence… Kaldı ki Zaten çok az kişinin yapabildiği kral haki seviyesini de açtı Zoro… sadece bu yaptığıyla alır zaten dövüşü… :dYalnız Zoro'nun hakisi falan ne derece fark yaratacak o önemli. Kaido ya da Big Mom kadar hakisi olduğunu sanmam. Law gayet meyve gücünü ona karşı kullanabilir, belli olmaz yani. Ha kullanamayacağı kadar Zoro aştıysa belli olmaz.
Law meyve gücüyle Enma'yı hop diye alsa Zoro ondan sonra ne yapabilir ki?Yonkolar kadar olmasına gerek yok… Law dan üstün olmasınyeter bence… Kaldı ki Zaten çok az kişinin yapabildiği kral haki seviyesini de açtı Zoro… sadece bu yaptığıyla alır zaten dövüşü… :d
Alamaz yav… Alsa da iki kılıcı daha var… onları alsa Silahsız stili var… kskssk Şaka bir yana alamaz reyiz… kolay değil o işler öyle… :dLaw meyve gücüyle Enma'yı hop diye alsa Zoro ondan sonra ne yapabilir ki?
Abi ben sence Zoro'nun başka iki kılıcı olduğunu bilmiyor muyum yav? Enma diye özellikle belirttim. Enmasız Zoro Law'u yenemez.Alamaz yav… Alsa da iki kılıcı daha var… onları alsa Silahsız stili var… kskssk Şaka bir yana alamaz reyiz… kolay değil o işler öyle… :d
Öyle diyon da Aydın Zoro da bire bir kalsa BM'ye net atak vurabilir mi belli değil.Haki savunması yapmayan karıya attığı saldırıdan mı çıkardın bunu. Adam resmen yancılıkla iş görüyor, boşluk yakalayıp iş beceriyor. 1'e 1 kalsın göreyim tonton şapkalıyı
La dövüşleri görmüyor musun götünü kaldıramıyor kadın, Kaido mu bu?Öyle diyon da Aydın Zoro'da bire bir kalsa BM'ye net atak vurabilir mi belli değil.
Onu anladım ama iş Enma dan çıktı artık… Zoro diğer kılıçlarads veriyor ayarı… :dAbi ben sence Zoro'nun başka iki kılıcı olduğunu bilmiyor muyum yav? Enma diye özellikle belirttim. Enmasız Zoro Law'u yenemez.