Yazdığın şey için dedim. Yoksa abartılı yorumlar illaki yapılmıştır.Valla o zamanlar edilen yorumları hatırlıyorum da seninki gayet az iddiali şu an ahahha
Yazdığın şey için dedim. Yoksa abartılı yorumlar illaki yapılmıştır.Valla o zamanlar edilen yorumları hatırlıyorum da seninki gayet az iddiali şu an ahahha
Şova kalkıyordunuz efendi şova!!!Yazdığın şey için dedim. Yoksa abartılı yorumlar illaki yapılmıştır.
Oda'nın yazdığına, çizdiğine de güven olmayacağını henüz tecrübe etmemiş, körpe delikanlıydım o vakitler.Şova kalkıyordunuz efendi şova!!!
Hoşgeldin o zaman.Oda'nın yazdığına, çizdiğine de güven olmayacağını henüz tecrübe etmemiş, körpe delikanlıydım o vakitler.
:/Hoşgeldin o zaman.
Yani beybisi ? Bu sahne Zoro'nun Kata'yı domatez gibi kesemeyeceğine bir delil mi oluyor ?
Bu doğru yalnız.Zoro Katakuri'yi alır. Hatta Luffy'den daha kısa sürede alır.
Zoro Kata'yı senin rüyalarında bile kesemez yalnız reyizYani beybisi ? Bu sahne Zoro'nun Kata'yı domatez gibi kesemeyeceğine bir delil mi oluyor ?
Bu Kata ile Zoro arasındaki uçurumun kısa bir ön gösterimi oluyor sadece.Zoro Kata'ya sıyrık bile atamaz.Enma'da kurtarmaz kendisini.Yani beybisi ? Bu sahne Zoro'nun Kata'yı domatez gibi kesemeyeceğine bir delil mi oluyor ?