Cin şeytanı çarpamazSanji neyse Zoro da onun azıcık üstü işte. Cinden dayak yer.
Cin şeytanı çarpamazSanji neyse Zoro da onun azıcık üstü işte. Cinden dayak yer.
Güzel laf. :/ Yalnız Zoro cin olmadan şeytan olmaya kalkarsa olmaz o iş. Şimdilik cinimsi hala xdCin şeytanı çarpamaz
Cin şeytanı çarpamaz
Bu konuda cahil kalmışsın. Biraz konuları altüst et, Cavendish olayında aydınlanırsınKorkmazsa Snack'i yenme şansı var. Ama daha Cavendish'den korkmuştu.
Zoronun kaptanına sözü var! Bir daha asla yenilmeyecek !Bize yosun suyu mu içirmek istiyorsun?
Ben üstüme alındım. Bence sürekli bir şeyden birilerini banlanmasını isteyenler banlansa forum rahata kavuşur.Mecazen söylüyorum üstünüze alınmayın ama şu katakuriye oy verenler forumdan banlansa forum öyle bir rahatlarki ne kavga çıkar ne birşey.
Wano'da görüşelimMecazen söylüyorum üstünüze alınmayın ama şu katakuriye oy verenler forumdan banlansa forum öyle bir rahatlarki ne kavga çıkar ne birşey.
CinimsiGüzel laf. :/ Yalnız Zoro cin olmadan şeytan olmaya kalkarsa olmaz o iş. Şimdilik cinimsi hala xd
O sözden sonra sayısız yenilgi aldı Zoro, bu açıdan sözün manası esasında kılıçustalarına yenilmeyecem şeklindedir.Zoronun kaptanına sözü var! Bir daha asla yenilmeyecek !