, Yok diyorsun yetersiz demiyorsun.Resmi attıktan sonrada herkeste haki var demişsin.Dazla dövüşünde 2 çeşit haki kullandı kardeşim, demiri kesen güç herkeste yoktu o zaman.2 dir yok Eneli kesemedi haki yok diyorsun. Sana Marco örneğini verdim oda kesemedi.Enele yetmedi de haki yok diyemezsin.Daz Bones'u kestikten sonra Zoro Enel'i kesemedi diyorum halen Haki'si vardı diyorsun.
![]()
Ayrıca Haki artabilir ama yeteri kadar olup olmadığı önemli, sonuçta herkeste Haki var, bir noktadan sonra kullanılabilir hale geliyor, Luffy istemdışı kullanmış olabilir ve Teach'te kullandığını zannetmiş olabilir, veya pasif halde bulunan Haki'sinden bahsediyor olabilir. Ayrıca evet, Luffy'nin gücü Zoro'dan yüksek, ikisini kıyaslamak saçma.
Crocoyu severim, Yeni dünyada Wb ile kapışmış birini luffynin yenmeside saçmaydı.animede 100 küsür bölümde luffynin yendiği adamı ,Crocoyu kastetmiyorum, 400 küsürde Zoro kesin alır.Logia diye haki yetmez kanla kaplar yine keser.Şunuda belirtiyim Croco zaman atlamadan sonra canavar olacak.Bu son arcta iyice karakterlerin kişiliklerini bozdu Oda.2 yıl önceki prensibler yok artık.Lufy sanji pasta yapsın bir ümit Zoro.Zoro luffyden iradesiz değil.